SKANDALOZNA IZJAVA BRATA MEGAN MARKL: "Upozorio sam Harija da se ne ženi njome i da će mu uništiti život"

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 14:59

BRAT Megan Markl je izjavio da je upozorio princa Harija da će mu njegova sestra "upropastiti život".

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА БРАТА МЕГАН МАРКЛ: Упозорио сам Харија да се не жени њоме и да ће му уништити живот

FOTO: jutjubprintskrin/inside edition

Naime, Tomas Markl mlađi - inače polubrat Vojvotkinje od Saseksa, već izaziva nevolje uoči ulaska u rijaliti šou.

U dramatičnom tizeru uoči lansiranja u nedelju uveče - pedesetpetogodišnjak se hvalio rečima - ja sam brat Megan Markl, ja sam zapravo brat svih njih.

Nastavio je svoj uvod još jednom šokantnom izjavom: - Rekao sam princu Hariju da će im ona uništiti život. Jako je plitka!

Megan mora biti spremna na još jednu kontraverzu i sramotu, nakon što je njen brat postao predvodnik australijske verzije "Velikog brata".

Tomas je, inače, uhapšen 2017. godine u Oregonu zbog držanja pištolja uz žensku glavu, nakon jedne svađe u pijanom stanju, navodi The Sun.

Megan već ima zategnute odnose sa ocem i očuhom, koji su nastali još u vreme njenog venčanja sa princem Harijem u maju 2018.

Tomas je otišao sa ceremonije venčanja svoje sestre, da bi kasnije u medijima navodio da sestru nije video sedam godina, kao i da je izostavljen sa liste poziva.

Tomas je neposredno pred venčanje zamolio princa Harija da otkaže ceremoniju jer "Megan očigledno nije prava žena za njega".

Kako mediji nezvanično saznaju, ljudi u njenoj blizini je često nazivaju "lažnom", "nasilnicom", "iznurenom, plitkom i umišljenom" ženom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave