URNEBESNA FOTOGRAFIJA KRUŽI MREŽAMA: Čovek na plaži u najlonskom džaku - svi ga hvale što poštuje mere, a evo šta je istina (FOTO)

Novosti online

18. 08. 2021. u 18:36

DRUŠTVENIM mrežama već nekoliko nedelja kruži fotografija jednog muškarca koji se zavukao u najlonski džak i tako "zaštićen" se prži na suncu.

УРНЕБЕСНА ФОТОГРАФИЈА КРУЖИ МРЕЖАМА: Човек на плажи у најлонском џаку - сви га хвале што поштује мере, а ево шта је истина (ФОТО)

Foto: Tviter/@sakriosamime

Prvo su Španci tvrdili da je fotografija nastala na njihovoj obali, zatim su isto učinili Crnogorci, a potom i Hrvati.

Mnogi su pretpostavili da se na taj način čovek štiti od korona virusa, pa su ga čak nazvali i uzornim turistom koji poštuje sve mere Kriznog štaba.

Ipak, fotografija nije nastala u gorenavedenim zemljama, već u rumunskom letovalištu Eforija. 

On je rumunskim medijima otkrio da se nije pokrio najlonom kako bi se zaštitio od korone, već zato što prati od reumatoidnog artritisa, pa je hteo da napravi neki vid saune pošto mu toplota umanjuje bolove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...