MISICA RADI U POGREBNOM PREDUZEĆU: Bivša policajka najlepša grobarka Britanije - Za svoj posao kaže da ga nikada ne bi promenila (FOTO)

Novosti online

07. 08. 2021. u 21:35

UPOZNAJTE najpopularniju grobarku u Velikoj Britaniji koja je i pobednica takmičenja "Mrs Earth". Danas radi kao direktor pogrebnog predužeća i upravnica pogrebnog zavoda, što naziva "najisplativijim poslom" koji je ikad imala.

МИСИЦА РАДИ У ПОГРЕБНОМ ПРЕДУЗЕЋУ: Бивша полицајка најлепша гробарка Британије - За свој посао каже да га никада не би променила (ФОТО)

Foto: Depositphotos

Robin Morison (45) u slobodno vreme učestvuje na takmičenjima lepote, a tokom radne nedelje provodi dane u pogrebnom preduzeću. Za takmičenja lepote kaže da su potpuno drugačija od onoga što radi svakodnevno, ali to je lepa promena, jer se po ceo dan bavi teškim i ozbiljnim stvarima. Robin, koja je poreklom iz Sidneja, sada živi u Mirfieldu, gde organizuje sahrane.

Ona razgovara sa porodicama i pruža podršku dok sluša njihove zahteve u vezi sahrane. To je proces koji uključuje mnogo detalja. U ovim diskusijama porodice objašnjavaju koji kovčeg bi želele, koju muziku žele da sviraju i kako žele da izgleda taj dan kada se konačno oproste od voljene osobe.

- To je raznolika uloga i ponekad može biti teška, ali ne bih je menjala, jer ako mogu da pomognem porodicama u najtežim vremenima, to je najisplativiji posao koji mogu da imam - rekla je Robin.

Bivša policajka se preselila u Veliku Britaniju sa planom da se pridruži policiji, ali je onda našla konkurs za posao u organizaciji koja se bavi sahranama.

Već deset godina Robin se takmiči na takmičenjima za lepotu širom sveta i bila je veoma uspešna, pobedivši na većini izbora u Velikoj Britaniji. Poslednji izbor na kom je pobedila bio je "Mrs Earth" u Las Vegasu, 2017. godine. Privremeno je prestala da se takmiči jer je bila zauzeta drugim obavezama, uključujući i svoj posao na neodređeno vreme kao direktor i menadžer sahrana.

Ali ona uživa u takmičenjima i sada ponovo počinje da ulaže u njih.

Sledeća u kojoj će učestvovati Robin je "MIss Diamond", u avgustu u Velsu.

- Ako ne pobedim, nema veze. Uživam na tim takmičenjima jer upoznajem nove i zabavne ljude. Žene su lepe, ali takođe inteligentne i rade stvari u dobrotvorne svrhe, a to je ono čime se bavim i ja - rekla je Robin, a prenosi Miror.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili