STIGLA GA SUDBINA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI? Sudilo mu se za ubistvo mladića u tuči, kupio je motor i nekoliko sati kasnije poginuo!

Novosti online

07. 08. 2021. u 19:11

VOZAČ motocikla poginuo je u petak popodne časovima u sudaru na županijskom putu između Donjeg Koncovčaka i Vrhovljana u Međimurju.

СТИГЛА ГА СУДБИНА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ? Судило му се за убиство младића у тучи, купио је мотор и неколико сати касније погинуо!

Ilustracija / Foto Depositphotos

Motociklista je na krivini prešao na suprotnu saobraćajnu traku i zakucao se u dva vozila koja su dolazila iz suprotnog pravca. Od zadobijenih povreda preminuo je na mestu nesreće.

Ova saobraćajna nesreća ima i jezivu pozadinu. Kako nezvanično saznaje portal eMeđimurje, radi se o Matiji Marčecu, jednom od trojice muškaraca koji su januara 2011. godine u Čakovcu pretukli Tomislava Pergara. Pretučeni muškarac je od zadobijenih povreda preminuo u čakovečkoj bolnici.

Prva presuda za taj slučaj doneta je tek 2017. godine, a svi okrivljeni dobili su po tri godine i osam meseci zatvora. Međutim, Viši sud poništio je odluku prvostepenog suda i vratio na ponovno suđenje.

Febura ove godine doneta je nova presuda. Ponovno su sva trojica osuđeni na zatvorske kazne, ali ovoga puta one su im čak smanjene.  Nepravosnašno su osuđeni na dve godine i deset meseci zatvora.

Marčec je navodno u petak kupio motocikl, a nekoliko sati kasnije i izgubio život vozeći se na njemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!