POLITIČARI SE TUKLI U PROGRAMU UŽIVO: Polio ga vodom, pa dobio pesnicu u glavu i pao u nesvest - haos u Moldaviji (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2021. u 14:18

BIVŠI zamenik ministra policije Moldavije Genadij Kosovan potukao se u emisiji sa Sergejom Tofilatom, bivšim savetnikom predsednice Majde Sandu. Kosovan je tokom tuče izgubio svest i hospitalizovan je, piše RIA Novosti.

ПОЛИТИЧАРИ СЕ ТУКЛИ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Полио га водом, па добио песницу у главу и пао у несвест - хаос у Молдавији (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/Replica Media

Političari su pozvani da učestvuju u emisiji "Žurnal", a tokom direktnog prenosa došlo je do razmene uvreda. Sandu Tofilat je Kosovana nazvao nedonoščetom, a zatim ga polio čašom vode.

Kao odgovor je dobio nekoliko udaraca, nakon čega je izgubio svest.

- Ako vas je neko polio vodom, odgovorite na isti način, a ne pesnicama... Pogotovo ne smete da koristite nasilje na televiziji. Gospodin Kosovan je dobio medicinsku pomoć - napisao je na Fejsbuku predsednik Liberalne stranke Dorin Čirtoaka, koji je takođe bio u toj emisiji.

Voditelj "Žurnala" Dmitrij Mišin je iznenadio sve i nakon sukoba objavio fotografiju Tofilata i Kosovana kako se rukuju, uz poruku da je sukob rešen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)