SEBASTIJAN KURC POTVRDIO RADOSNU VEST: Evo ko je lepa plavuša sa kojom će se uskoro venčati austrijski kancelar (FOTO)

Tanjug

10. 07. 2021. u 23:51

AUSTRIJSKI kancelar Sebastijan Kurc objavio je da njegova saputnica Suzane Tir očekuje bebu.

СЕБАСТИЈАН КУРЦ ПОТВРДИО РАДОСНУ ВЕСТ: Ево ко је лепа плавуша са којом ће се ускоро венчати аустријски канцелар (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

- „Presrećni smo i zahvalni, što ćemo uskoro biti u troje. Očekuje nas prelepi zajednički zadatak, na koji jedva čekamo. Molim za razumevanje što je naš privatni život bio do sada držan u privatnosti. Ali se radujemo da ovu vest podelimo uz veliku radost sa svima vama“ - poručio je Kurc preko društvenih mreža.

Saputnica najmlađeg šefa austrijske vlade trebalo bi da se porodi krajem novembra, odnosno početkom decembra.

Kurcova objava za veoma kratko vreme dobila je 100.000 lajkova, a više od 7.000 korisnika Fejsbuka četistalo je kancelaru i njegovoj Suzani.

Inače već duže austrijski mediji spekulišu da bi Kurc mogao uskoro da se oženi.

Do sada on je stalno odbacivao spekulacije medija, ali vest da će postati otac mogla bi „ubrzati“ venčanje. Širom Austrije spekuliše se sada gde i kada bi moglo da se održi venčanje. Neki tvrde da bi večanje moglo da se održi krajem avgusta i to na jugu pokrajine Štajerske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRUŠIO SE RUSKI STRATEŠKI BOMBARDER: Pao nakon borbenog zadatka u Ukrajini, oglasilo se i ministarstvo