NARUŠENO PSIHIČKO ZDRAVLJE PRINCA ČARLSA? Za sve su navodno krivi Megan i Hari, evo šta ne može da im oprosti

Novosti online

04. 07. 2021. u 14:29

PRINC Čarls je navodno doživeo nerni slom, a razlog su princ Hari i Megan Markl. Kako piše National Enquirer 72-godišnji prestolonaslednik na sve načine pokušava da zadrži osmeh na licu i u javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

НАРУШЕНО ПСИХИЧКО ЗДРАВЉЕ ПРИНЦА ЧАРЛСА? За све су наводно криви Меган и Хари, ево шта не може да им опрости

Foto: AP

Navodno, na njegovo mentalno zdravlje su veliki uticaj imali postupci "odbeglog para". Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija.

- Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili poslednjih meseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu Drugu. Čarls im to nikad neće oprostiti - ispričao je izvor i dodao da je njegova supriga Kamila, odmah konsultovala lekare kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo.

National Enquirer navodi i kako je Čarls sada u procesu lečenja i uči kako da se nosi da besom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini nedelju dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani.

(Kurir stil)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)