OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kraljica Elizabeta zapanjila javnost - Evo šta je uradila za vreme boravka princa Harija u Engleskoj

Novosti online

03. 07. 2021. u 19:48

PRINC Hari boravio je u Engleskoj kako bi prisustvovao otkrivanju statue princezi Dajani u palati Kengsinton.

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Краљица Елизабета запањила јавност - Ево шта је урадила за време боравка принца Харија у Енглеској

Foto: EPA

On se po dolasku uputio u izolaciju koju je proveo u rezidenciji Frogmor.

Ovo je Harijeva druga poseta Ujedinjenom kraljevstvu nakon intervjua koji je dao Opri Vinfri, u kojoj je otkrio kako izgleda život u kraljevskoj porodici.

Podsetimo, supruga Megan Markl i Hari tada su neimenovanog člana porodice optužili za rasizam, što je izazvalo potres u porodici.

Otkako su Hari i Megan napustili Englesku i kraljevsku porodicu, njegov odnos sa bratom Vilijamom i ocem Čarlsom je veoma napet.

Mediji navode da je kraljica Elizabeta bila posrednik u njihovim razgovorima i "saosećala" sa Harijem.

Kako piše "Observer", Endrju Morton, stručnjak za kraljevsku porodicu rekao je da veruje da kraljica razume "borbu" Harija i Megan jer je i sama gledala kako princeza Margaret, njena mlađa sestra prolazi kroz sličnu stvar.

Megan je, kako navodi "San", u intervjuu priznala da je često zvala kraljicu kako bi razgovarala sa njom.

Ipak, mnogi smatraju da je Hari preterao sa komentarima o svojoj porodici.

Britanski mediji pisali su da je kraljica bila "veoma uznemirena" nakon što su Hari i Megan svojoj ćerci dali ime Lilibet (Elizabetin nadimak iz detinjstva), a prethodno nisu tražili njenu dozvolu.

Mediji su izveštavali o tome da je kraljica "isfrustrirana" zbog drame oko Harija i Megan, ali je usledio veliki preokret.

"Dejli mejl" navodi da je kraljica viđena u okolini rezidencije Frogmor gde je posetila Harija koji je bio u samoizolaciji, što, ističe se, pokazuje da joj je i dalje "stalo do unuka".

Nije poznato da li su uspeli da se vide jer je Hari pet dana morao da bude u karantinu zbog epidemioloških mera.

Iako tema razgovora nije poznata, "San" navodi da je moguće da je kraljica odlučila da bude "mirotvorac" nakon svega što se dogodilo u porodici.

Magazin "Pipl" navodi da su Hari i brat Vilijam umesto pomirenja koje je javnost čekala, počeli ponovo da se svađaju.

Zato se, kako pišu mediji, čini da će poseta kraljice rezidenciji Frogmor ublažiti napetost među zavađenom braćom.

Kako navodi "Pipl", kraljica i dalje na svom stolu drži sliku Harija i Megan koju javnost nije imala prilike da vidi, a nastala je na dan njihove veridbe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)