RAZDOR U KRALJEVSKOJ PORODICI: Svima je dosta Harija i Megan- niko im više ne odgovara na pozive

Novosti onlajn

22. 06. 2021. u 18:15

ČLANOVI kraljevske porodice počeli su da se distanciraju od bračnog para Saseks, nakon njihovog višemesečnog "neprimerenog" ponašanja, piše "Ekspres".

РАЗДОР У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ: Свима је доста Харија и Меган- нико им више не одговара на позиве

Foto AP

Naime, kraljevska porodica je počela da se "okuplja i udaljava" od para iz Kalifornije.

Prema navodima kraljevskog stručnjaka, kraljevska porodica se "zasitila" vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji su tokom televizijskih intervjua napadali monarhiju.

- Bez sumnje se kraljevska porodica zasitila ponašanja Megan i Harija, ali se i britansko javno mnjenje čvrsto okreće protiv njih. Poslednjih meseci ponašali su se manje uzorno, pokrećući seriju direktnih napada na monarhiju, a kraljica je, kao što znamo, glava monarhije.

Podsećamo, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa najavili su u januaru 2020. godine da će podneti ostavku na mesto visokih kraljevskih članova.

Od tada se par nalazi u Kaliforniji, gde je potpisano višemilionske ugovore sa "Netfliksom" i "Spotifajom", kako bi garantovao svoju finansijsku nezavisnost.

U martu su Megan i Hari objavili višesatni intervju sa Oprom Vinfri, u kom su detaljno navedeni njihovi razlozi za napuštanje kraljevske porodice.

Oni su optužili palatu da je ignorisala njihove molbe za podršku mentalnom zdravlju,kao i da ispravi tabloidne članke koji su bili štetni za Meganin javni nastup.

Iako su supružnici pohvalili kraljicu, najštetnija je tvrdnja da je neimenovani član kraljevske porodice dao rasističku opasku u vezi s bojom kože njihovog nerođenog deteta.

Princ Hari takođe je govorio o svom zategnutom odnosu sa Vilijamom i Čarlsom, opisujući svoj odnos sa bratom kao "svemir".

Rekao je da se osećao kao da ga je "otac izneverio" i otkrio da je Čarls "prestao da prima moje pozive".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)