"NIJE NI ČUDO ŠTO NAŠA ZEMLJA IDE DOĐAVOLA!" Tramp prozvao Bajdena zbog "puškica" na konferenciji za štampu! (FOTO)

Novosti online

19. 06. 2021. u 09:56

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp oglasio se povodom snimka na kom se vidi kako je njegov naslednik, Džo Bajden, koristio "puškice" tokom nedavne konferencije za novinare na kojima su se našle i neke teze protiv Trampa.

НИЈЕ НИ ЧУДО ШТО НАША ЗЕМЉА ИДЕ ДОЂАВОЛА! Трамп прозвао Бајдена због пушкица на конференцији за штампу! (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Tramp je na Telegramu podelio printskrin video-snimka koji je objavila televizijska mreža „OAN“ uz komentar:

„Možete li da verujete? Nije ni čudo što naša zemlja ide dođavola“.

U pitanju je konferencija za novinare koju je Bajden održao u Kornvolu, u Engleskoj, gde je održan samit G7.

Mediji su preneli da su na ,,puškicama“ bili odgovori na moguća novinarska pitanja, među kojima i ona koja bi se mogla odnositi na Ministarstvo pravde.

​Tako su neki od pripremljenih odgovora glasili: „Tramp zloupotrebio ovlašćenja“, „Sada mi to moramo da raščišćavamo“, „Trampovo Ministarstvo pravde van kontrole“.

Inače, ovo nije prvi put da je Bajden koristio „puškice“. Zapadni mediji su preneli da je Bajden sa „puškicama“ došao i na sastanak sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, a koristio ih je i na svojoj prvoj konferenciji za novinare u martu.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEMA NAGRADE ZA TERORIZAM: SAD stavile veto na prijem Palestine u Ujedinjene nacije