DEPEŠE bivše muslimanske obaveštajne službe, koje su u posedu ATV-a, pokazuju da je bivši komandant tzv. Armije BiH Naser Orić - u depeši označen kao A-101, smatran odgovornim za šverc, prostituciju i ubistva na području Srebrenice.

Srebrenicanin

11.04.2021. 09:43

Pa ovo se sve znalo samo sto se pokusava zataskati, imate spise Ibrana Mustafica o cemu ovome i vise od toga on sve pise, ubijao je muslimane po sumama u koloni koja je pokusala izbjegnuti ka Tuzli, ubijali svoje da bi predstavili krizu i katastrofu i imali potporu za genocid al im nije proslo. Naser Oric je veliko zlo Bosnjackog naroda, nije ubijao samo po nacionalnoj osnovi,nego sve redom koji su se protivili njegovom kriminalu u Podrinju j BiH, Srebrenica, Skelani, Kravica, Ratkovici, Bjelovac i td. sela i mesta gornjeg Podrinja, kad tad ce ih stici kazna Bozja ako ne i pravosudna, da se ne zaboravi nikada...

stojan

11.04.2021. 10:04

Alija,Bakir I ostali koji su vodili bosnjake u ovu istorijsku avanturu koja nigde ne ide I ne obecava nikome boljitka, ni posle vise od 25 godina, su promovisali ovog monstruma I zlocinca I dali mu komandne duznosti.On je sada I heroj I zasluzni gradjanin Federacije!?? Srebrenicu je licno on i njegovi mentori prouzrokovao. Podbunio,naoruzao narod, ubedio ih da se bore,i- Napustio-POBEGAO od njih!? Treba li neki poseban komentar? Alo, ljudi, hocemo li nekada ili je jos rano da se progleda I vidi ISTINA ?