ZA VAKCINACIJU LEKARA I ZDRAVSTVENOG OSOBLJA: Srbija u Bosnu i Hercegovinu šalje još 5.000 vakcina

Tanjug

11. 03. 2021. u 14:21

FEDERACIJA BiH sutra će dobiti još 5.000 doza vakcina AstraZeneka protiv Kovid-19 iz Srbije, namenjenih za vakcinaciju zdravstvenih radnika u ovom entitetu, potvrdio je Dušan Kojić iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ЛЕКАРА И ЗДРАВСТВЕНОГ ОСОБЉА: Србија у Босну и Херцеговину шаље још 5.000 вакцина

Foto Tanjug

Potvrđeno je i da će stići i dodatnih deset hiljada doza za revakcinaciju osoba koje budu vakcinisane pristiglim vakcinama, prenela je sarajevska BHRT.

Ove vakcine stićiće u roku predviđenom za revakcinaciju, koja sledi nakon 12 nedelja, rečeno je u ministarstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MILANOVIĆ NIJE BIRAO REČI: Hoće li i državljanstvo da mi oduzmu? Ti ljudi nemaju mere (FOTO)