ŠTA JE ISTINA? Smrt Milana Bandića postaje misterija - Ne zna se tačno gde je umro, Hitna pomoć bila na adresi njegove saradnice...

Novosti online

09. 03. 2021. u 00:23

ШТА ЈЕ ИСТИНА? Смрт Mилана Бандића постаје мистерија - Не зна се тачно где је умро, Хитна помоћ била на адреси његове сараднице...

Foto: prinskrin

MILAN Bandić umro je u noći između 27. i 28. februara. Kao datum smrti navodi se nedelja 28. februar jer je Bandić, kako je objavljeno, umro nakon ponoći.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je oko 23 sata doživeo srčani udar. Prebačen je u Opštu bolnicu Sveti Duh, ali ubrzo je proglašen mrtvim. Još nije poznato gde je i kako provodio zadnje sate života.

Hitna pomoć je 27. februara u noći po zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića došla na adresu gde poslednjih meseci živi njegova bliska saradnica Natalija Prica. Reč je o stanu na Vrhovcu, tačnije na adresi I. Vidovčica 24.

Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju - zagrebačkom Vrhovcu, hrvatskom portalu Index.hr je neslužbeno potvrđeno kako je Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.

Portal je kontaktirao direktora Nastavnog zavoda za Hitnu pomoć grada Zagreba prof. dr. Žarka Rašića, kog su pitali da li je Hitna te noći po Milana Bandića došla na tu adresu, na šta je rekao da odgovor ne sme dati bez dozvole Grada Zagreba.

Foto: Index.hr

- Kancelarija za informisanje meni daje dozvolu smem li ili ne smem odgovarati na upit. Dosad mi nisu dali dozvolu da odgovorim na to pitanje. Inače pre godinu dana je došla odluka iz Grada da se ne dozvoljava samostalno istupanje u javnost - rekao je Rašić.

Podsetimo, u noći kad je umro Bandić prvo je bilo objavljeno da je preminuo kod kuće, a kasnije da je preminuo kod prijatelja.

ŠTA KAŽU BANDIĆEVI PRIJATELJI?

Medijima se tad javio njegov prijatelj Gzim Redžepi, lekar koji ga je, kako je naveo, oživljavao, ali bezuspešno.

Kazao je da su oni te noći bili kod Bandićevog prijatelja Sergeja Ivanovića na Vrhovcu i da su se u večernjim satima družili i da se potom Bandić samo srušio.

Oko 23 sata Bandić je bio žedan.

Foto: prinskrin

- Nije hteo iz frižidera i pustio je vodu Sergej da curi. On se digao sa stolice po tu vodu, srušio se i nažalost ostao na podu. Ja sam započeo reanimaciju koju su kasnije nastavili kolege Hitne pomoći, a i njima jedno veliko hvala na izrazito brzoj reakciji - ispričao je.

Sergije Ivanović tvrdi da je Bandić umro u njegovoj kući

I Sergije Ivanović je tvrdio da je Bandić umro u njegovoj kući te da su uz njega bili on i Redžepi.

- U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvek ne verujem da se to dogodilo - rekao je Bandićev prijatelj.

Foto: Index.hr

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)