NOVI SKANDAL BISERE TURKOVIĆ: Osuđenog ratnog zločinca tzv. armije BiH nazvala herojem

Novosti online

25. 01. 2021. u 22:30

НОВИ СКАНДАЛ БИСЕРЕ ТУРКОВИЋ: Осуђеног ратног злочинца тзв. армије БиХ назвала херојем

Foto: N. Đurić

MINISTAR inostranih poslova u Savetu ministara BiH Bisera Turkovića stala je u odbranu osuđenog ratnog zločinca Sakiba Mahmuljina, nekadašnjeg komandanta Trećeg korpusa takozvane Armije BiH, koji je puštao odrednike zloglasnog El mudžahedina da odsecaju glave srpskim civilima i vojnicima, da ih zverski muče i sakate na ritualan način.

Mahmuljin je, za te zločine na području Zavidovića i Vozuće 1995. pre nekoliko dana dobio 10 godina zatvora, prvostepenom presudom Suda BiH.

Prema rečama Turkovićeva, Mahmuljin je za nju heroj.

(ATV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Šator

25.01.2021. 22:40

Баш ми је драго да овакве особе више нису Срби и да су себи измислили да буду нови народ. А за злочине морају да плате...

Zoran

27.01.2021. 16:06

U percepciji Bosnjaka (od 93..pre toga su bili samo Muslimani..)oni nemogu napraviti zlocin..jednostavno sebe smatraju bezgresnom naciom..Svaki njihov zlocin nije zlocin jer on ima svoje "opravdanje"..jer ubiti Srbina je junacko delo,uvek i samo "odbrana" od "agresije" i naravno treba spomenuti i "pomirenje"...Jako bolesno,narocito od kadrova profasisticke SDA koja prednjaci u ekstremizmu i demagogiji..Nazalost suzivot u BiH je skoro nemoguc..Srpski narod mora odbraniti sva svoja legitimna prava na miran zivot,egzistenciju i teritorilalnost jer smo svoji na svome..pri tome neugrozavati nicije pravo..svakom svoje..

Braco

03.02.2021. 20:38

E ovo je pravi politicar. Kad god nesto rekne provali se kao niko. Muslimani u BiH i ne vide da sta god ova "politicarka" kaze ide njima pravo na stetu. Bolje bi bilo da se poklopi i nestane sa politicka scene.