U DVORU NA UNI danas je održana centralna komemoracija, koju Srpsko narodno veće (SNV) svake godine organizuje u nekom drugom mestu u Hrvatskoj povodom stradanja Srba tokom i posle vojno-policijske operacije "Oluja", na kojoj je predsednik Saveta SNV Milorad Pupovac poručio da se treba osvestiti da su ljudi napadani i ubijani i posle akcije Oluja, a njihova sela paljena.

Komentari (3)

micko

03.08.2020. 13:59

Opet ona po našim vratovima i kao i obično bez svakih posledica ... i opet svi imaju pravo da budu šta god žele i da se podjele od bilo koga samo srbi nemaju pravo za odvajanje i pravo na postojanje ... a za sve najviše krivim našu elitu ako je to uopšte elita ...

Miki Zg

03.08.2020. 18:38

@micko - Gosp. koja elita ,Sloba Milošević ,Crnogorac ,YU orjentiran ,najbolji prijatelj Hrvatskih partizana ,komunista ,udbaša ,Titovog ( Josipa Broza -maršala ) ,oca Domovine ?

zora

03.08.2020. 19:00

Kada ce Srbi smoci snage da ovu "akciju" nazovu pravim imenom a to je GENOCID, po svim medjunarodnim zakonima.To smo mogli procitati da su uradili nemacki i izraelski istoricari, ali gde su SRPSKI istoricari, politicari i SVAKI Srbin, dok kod drugih to cine ,iako neosnovano, i mala deca! Eto zasto jos ni Jasenovacko stradanje nismo nazvali pravim imenom, nego se samo zalimo jedni drugima! SRAMOTA!