Osvanula svetleća reklama na tvrđavi Kale u Skoplju: Poziv da Albanac bude premijer (FOTO)

Novosti online

14. 06. 2020. u 16:09

Svetleću reklamu "Zašto da ne?" ispisanu na albanskom jeziku postavila je najveća albanska partija DUI na tvrđavi "Kale" u Skoplju

Осванула светлећа реклама на тврђави Кале у Скопљу: Позив да Албанац буде премијер (ФОТО)

Foto: Facebook

Svetleću reklamu "Zašto da ne?" ispisanu na albanskom jeziku postavila je najveća albanska partija DUI na tvrđavi "Kale" u Skoplju, promovišući incijativu za prvog premijera Albanca u Severnoj Makedoniji.

Fotografiju i video sa svetlećom reklamom objavio je na svom Fejsbuk profilu visoki funcioner DUI i poslanik u parlamentu Severne Makedonije Artan Grubi.

Reklama je vidljiva sa više lokacija u Skoplju, ali, prema portalu 360 stepeni, nije poznato da li DUI ima dozvolu za njeno postavljanje, piše N1.

Predizbornu inicijativu lidera DUI Alija Ahmetija za prvog premijera Albanca svakodnevno promoviše neko od partijskih funcionera, a u subotu je to uradio aktuelni ministar obrazovanja Arber Ademi koji je rekao da će to biti uslov njegove stranke za formiranje koalicione vlade.

Ideju Ahmetija, nakon njenog lansiranja početkom sedmice, prvi je odbacio Zoran Zaev, lider vladajuće SDSM sa kojim je DUI sada partner u Vladi Severne Makedonije, a naišla je i na negativne reakcije drugih partija Albanaca, koje je smatraju "marketinškim trikom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati