TEŠKA NESREĆA U KOMŠILUKU: Voz naleteo na devojčicu, "letela" nekoliko metara od siline udarca, poznato u kakvom je stanju

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 12. 2023. u 16:13

DEVOJČICU (15) koju je u utorak udario teretni voz i dalje se nalazi u teškom stanju nakon operacije u bolnici u Slavonskom Brodu.

ТЕШКА НЕСРЕЋА У КОМШИЛУКУ: Воз налетео на девојчицу, летела неколико метара од силине ударца, познато у каквом је стању

Foto: Tanjug

Policija je uspela da rekonstruiše događaje tog kobnog dana.

Na osnovu razgovora sa svedocima, utvrđeno je da je 15-godišnja devojčica u jednom trenutku neoprezno prešla prugu i da ju je baš u tom trenutku udario teretni voz bočnim delom.

Navodi se da je devojčica usled udarca letela sedam metara, prenosi Jutarnji list.

Ona se nalazila na železničkom stajalištu u Zadubravlju gde je izašla iz putničkog voza.

- Povređenoj devojčici je pružena lekarska pomoć i prevezena je u Slavonski Brod gde je zadržana na lečenju. Saobraćaj je bio zatvoren nekoliko sati zbog istrage mesta zločina - rečeno je iz PU brodsko-posavske.

BONUS VIDEO: MESTO ZLOČINA: Stan u kojem je pronađen ubijeni muškarac u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)