PIJANI MALOLETNIK IZAZVAO NESREĆU? Automobilom prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak - i on i njegov drugar (16) završili u bolnici

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

21. 12. 2023. u 08:05

U TEŠKOJ nesreći između Poljana i Donje Rašenice dvojica tinejdžera čudom su prošla samo s lakšim povredama, izvestila je PU bjelovarsko-bilogorska u sredu.

ПИЈАНИ МАЛОЛЕТНИК ИЗАЗВАО НЕСРЕЋУ? Аутомобилом прешао у супротну траку, па слетео у јарак - и он и његов другар (16) завршили у болници

Foto: Profimedia

Do nesreće je došlo u utorak oko 21.10 sati, a neregistrovani i neosigurani auto vozio je dečak (15) koji je bio pijan, a 16-godišnjak je bio saputnik.

Dečak koji je vozio automobil nije se kretao sredinom obeležene trake, i prešao je na suprotnu stranu kolovoza. Sleteo je u jarak gde je auto od siline udara odbačen u vazduh, te je sleteo na prilazni most poljskog puta gde se zarotirao i ponovo sleteo i udario u jarak gde se zaustavio.

Nijedan u vreme saobraćajne nesreće u vozilu nije bio vezan sigurnosnim pojasom i zadobili su telesne povrede koje su u Opštoj bolnici Virovitica konstatovane kao lake.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO: HAOS U CENTRU KRUŠEVCA: Kamion se zakucao u zgradu RFZO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave