LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT RANJENE ŽENE: Posle stravičnog zločina u Gradačcu proglašena trodnevna žalost

D.B.M.

12. 08. 2023. u 16:14

LEKARI u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli bore se za život L.O, žene koju je pre dva dana teško ranio Nermin Sulejmanović u Gradačcu.

ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ РАЊЕНЕ ЖЕНЕ: После стравичног злочина у Градачцу проглашена тродневна жалост

Foto: Jutjub/Avaz TV/Instagram/iron_bb24

Ona je i dalje u veoma teškom stanju, na aparatu za veštačku ventilaciju. Zdravstveno stanje N.P, još jedne žrtve krvavog pira je stabilno. On je u tuzlansku bolnicu dovezen sa povredama nogu. Devetomesečna devojčica, koja je pronađena u lokvi krvi u blizini ubijene svoje majke, najverovatnije će biti predata nadležnom Centru za socijalni rad.

Podsetimo, Sulejmanović je u petak iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju nevenčanu suprugu i dva muškarca, oca i sina, a onda je ranio jednog policajca, kao i još jednog muškarca i ženu. Na kraju je presudio sebi.

U gradu je proglašena trodnevna žalost, a gradonačelnik Edis Dervišagić rekao je da je odluku donelo Gradsko veće Gradačca na hitnoj sednici i da će biti na snazi do 14. avgusta. Najavljeno je da će Ambasada Turske u BiH učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu svojim državljanima posle ovih potresnih dešavanja.

Kao što je poznato, Sulejmanović je krvavi pir započeo u vikendici, gde je ubio svoju ženu, dok je sve prenosio preko društvene mreže Instagram. Pomahnitali ubica usmrtio je i dvoje turskih državljana, oca i sina Džengiza i Denisa Ondera (23), dok je njihovu ženu i majku L. O. teško ranio. Prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, on je posle toga seo u automobil i krenuo prema centru Gradačca, s namerom da nastavi, kasnije će se ispostaviti, krvavu osvetu. U masovnoj pucnjavi u Gradačcu su ranjeni i jedan građanin i policajac.

Prenos uživo na Instagramu je gledalo 20.000 ljudi, a snimak je sakupio i izvestan broj lajkova. Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražiće od Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona da se ispitaju sve osobe koje su na društvenim mrežama, a posle ubistava u Gradačcu, podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!