UHAPŠENO ČAK 40 OSOBA ZBOG PODRŠKE MONSTRUMU IZ GRADAČCA: Navijali i hvalili ga tokom krvavog pira, svi će biti procesuirani

Novosti online

12. 08. 2023. u 16:35

DO SADA je uhapšeno oko 40 osoba koje su tokom direktnog prenosa na Instagramu podržale pomahnitalog ubicu Nermina Sulejmanovića, koji je zverski ubio tri osobe - nevenčanu suprugu Nevzete Hećimović, te Džengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koji su turski državljani.

УХАПШЕНО ЧАК 40 ОСОБА ЗБОГ ПОДРШКЕ МОНСТРУМУ ИЗ ГРАДАЧЦА: Навијали и хвалили га током крвавог пира, сви ће бити процесуирани

Foto: AP Photo/Instagram/iron_bb24

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Onder, supruga Džengiza Ondera. Prema poslednjim informacijama, Harisa Onder je u teškom stanju.

Pomahnitali ubica Sulejmanović uživo je prenosio svirepo ubistvo svoje nevenčane supruge. Još strašnije je bilo to što su ga mnogi podržali.

Kako je rekao Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, provode se aktivnosti na evidentiranju fizičkih lica.

– Direktor FUP-a me je obavestio da Odeljenje za kibernetički kriminal FUP-a već sprovodi aktivnosti vezane za registraciju lica koja su podržavala i veličala ubicu i ubicu na društvenim mrežama – rekao je Isak.

FUP će, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, započeti proces lociranja i dokumentovanja svih pojedinaca koji su širili mržnju, davali podršku i svojim objavama veličali ubicu i ubicu, ne samo na Instagramu ali i na svim drugim društvenim mrežama.

(Avaz)

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE - Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)