U GRADAČCU PROGLAŠENA TRODNEVNA ŽALOST: Gradsko veće reagovalo nakon nezapamćenog zločina

Tanjug

11. 08. 2023. u 23:35

U GRADAČCU je proglašena trodnevna žalost nakon što je Nermin Sulejmanović ubio troje ljudi, više osoba ranio, a potom izvršio samoubistvo.

У ГРАДАЧЦУ ПРОГЛАШЕНА ТРОДНЕВНА ЖАЛОСТ: Градско веће реаговало након незапамћеног злочина

Srna

Gradonačelnik ove lokalne zajednice Edis Dervišagić rekao je da je odluku o proglašenju trodnevne žalosti donelo Gradsko veće Gradačca na hitnoj sednici i da će biti na snazi od sutra do 14. avgusta, prenosi Srna.

-Na proširenoj sednici Kolegijuma učestvovao je i kantonalni ministar unutrašnjih poslova koji nas je obavestio da je ovo izlovani incident i da je bezbednosna situacija zadovoljavajuća, rekao je Dervišagić.

On je najavio da će sutra biti održana sednica veća na kojoj će biti reči o narednim koracima, prenose federalni mediji.

Nermin Sulejmanović iz Gradačca, osumnjičen da je iz pištolja ubio tri osobe i ranio tri, počinio je samoubistvo, izjavio je danas portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzla Admir Arnautović.

Sulejmanović je ubio bivšu suprugu i dva muškarca (otac i sin), i ranio policajca, još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

BONUS VIDEO - VOJNE VEŽBE NA TAJVANU: Tajpej simulira kineski napad na aerodrom Taojuan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)