DRAMA NA BRAČU: Turista pao sa ograde, sa teškim povredama helikopterom prevezen u bolnicu

Novosti online

27. 07. 2023. u 13:48

U MESTU Donji Humac na Braču na otvorenom prostoru došlo je do pada 20-godišnjeg državljanina Australije koji je, prema početnim informacijama, pao sa ograde.

ДРАМА НА БРАЧУ: Туриста пао са ограде, са тешким повредама хеликоптером превезен у болницу

Foto: Shutterstock

Kako piše Večernji.hr, sinoć je 20-godišnjak iz Australije pao s ograde na Braču.

Sa povredama opasnim po život je prevezen helikopterom u splitsku bolnicu.

Tokom noći, oko tri sata, u mestu Donji Humac na Braču na otvorenom prostoru došlo je do pada 20-godišnjeg državljanina Australije koji je pao s ograde koja se urušila.

- Prevezen je helikopterom u splitsku bolnicu, te su mu konstatovane teške i po život opasne povrede - javljaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE: Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!