IZET DVE GODINE ČEKAO NA KRVNU OSVETU: Kada je ubica njegovog brata izašao iz zatvora, napravio sačekušu i ubio ga

Tanjug

05. 06. 2023. u 12:36

IZET Grahović iz Velike Kladuše ubio je Asmira Halilagića iz istog mesta, koji je 7. januara 2021. ubio njegovog brata Hasana Grahovića.

ИЗЕТ ДВЕ ГОДИНЕ ЧЕКАО НА КРВНУ ОСВЕТУ: Када је убица његовог брата изашао из затвора, направио сачекушу и убио га

Ilustracija

Mediji pišu da je reč o krvnoj osveti. Asmir je ubijen sinoć u Velikoj Kladuši po izlasku na dopust zbog primerenog vladanja u KPZ Zenica, gde izdržava kaznu na koju je osuđen za ubistvo Hasana Grahovića.

Mostarski portal Dnevnik piše da se Izet Grahović spremao na krvnu osvetu, zbog ubistva brata Hasana.

Nakon što je u Asmira ispalio više hitaca, Izet se predao u Policijskoj stanici Velika Kladuša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)