JEDVA ČEKAJU DA JOJ VIDE LEĐA: Šta se krije iza novih izleta besa Bisere Turković?

Novosti online

14. 01. 2023. u 07:26

SRPSKI član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da priča Bisere Turković o ruskim agenturama i ostalim glupostima služi za privlačenje pažnje stranaca i iskaljivanje besa što odlazi sa vlasti.

ЈЕДВА ЧЕКАЈУ ДА ЈОЈ ВИДЕ ЛЕЂА: Шта се крије иза нових излета беса Бисере Турковић?

Printskrin

- Da je SDA u poziciji da formira Savet ministara, ne bi Biseri Turković smetali ni Milorad Dodik ni Dragan Čović, iako je na opanjkavanje i seosko tračarenje njih dvojice po inostranstvu potrošila dve trećine svog mandata koji ističe za koji dan - rekla je Cvijanovićeva za Srnu.

Priča o ruskim agenturama i ostalim glupostima, naglasila je Cvijanovićeva, služi za privlačenje pažnje stranaca i iskaljivanje besa što odlazi sa vlasti.

Što se tiče njenog posla, rekla je Cvijanovićeva, on je uvek bio u funkciji SDA, a nikad u funkciji promovisanja multietničnosti, i više je doprinosio sramoćenju nego koristi za BiH i sve njene narode.

- Ali, ta zloupotreba pozicije koju je obavljala na kraju se okrenula i protiv te iste SDA, jer, koliko čujem, i tamo gde misli da je gradila neka partnerstva sad jedva čekaju da vide leđa i toj Biseri Turković i toj SDA - istakla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila nadu da će u novom sazivu Saveta ministara sediti ljudi koji neće zloupotrebljavati ni institucionalne resurse ni svoje pozicije da bi radili protiv onih koji pripadaju drugom narodu.

- Kriti se iza nekih floskula kako neko kobajagi ruši suverenitet BiH, a drugi ga kobajagi brane, već je izlizana stvar - navela je Cvijanovićeva.

Ne može biti da je svečani defile u kojem učestvuju legalne policijske snage Republike Srpske bezbednosna pretnja, istakla je Cvijanovićeva, a vriska po Bužimu uz ratna obeležja, nije, ili nesprovođenje neke odluke Ustavnog suda BiH u Republici Srpskoj je kao nepoštovanje ustavnog poretka, a more neizvršenih odluka tog istog suda u Federaciji BiH ili u kantonima je u redu.

- To su dvostruki aršini i koliko god neko mislio da su nekome od koristi, na kraju će se vratiti kao bumerang - ocijenila je Cvijanovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna