DVOJICA NEMACA UHAPŠENA U ROVINJU: Sakrili kameru u prenosni frižider, pa snimali golišavu decu

Tanjug

25. 07. 2022. u 13:11

POLICIJSKI službenici priveli su dvojicu nemačkih državljana koji su ručno izrađenom kamerom snimali golu decu u kampu na području Rovinja, saopštila je danas istarska policija.

ДВОЈИЦА НЕМАЦА УХАПШЕНА У РОВИЊУ: Сакрили камеру у преносни фрижидер, па снимали голишаву децу

Foto: Shutterstock

Kako se navodi, policija je sprovela istragu nad dvojicom nemačkih državljana, starosti 48 i 79 godina, zbog sumnje da su počinili krivično delo iskorišćavanje dece za pornografiju.

U subotu su gosti kampa u okolini Rovinja primetili sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca i odmah obavestili obezbeđenje koje je pozvalo policiju, navodi se u saopštenju, prenosi Idex.hr.

Policajci su uhapsili dvojicu muškaraca zbog sumnje da su snimali golu decu na bazenu i plutajućem vodenom parku i po nalogu nadležnog suda izvršili pretres vozila i mobilne kućice u kojoj su boravili nemački državljani.

Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i oduzeli ručno rađeni uređaj za snimanje, laptop, foto-aparat, MP3 plejer, četiri mobilna telefona, sedam USB stikova i druge predmete.

Tokom istrage utvrđeno je da su dvojica muškaraca u torbi koja je ličila na prenosivi frižider stavila ručno izrađen uređaj za snimanje i na taj način snimali golu decu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove