MILANOVIĆ NASTAVLJA: Korumpirana Ukrajina slavi koljače Jevreja iz Drugog svetskog rata

Novosti onlajn

28. 01. 2022. u 20:26

PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović nastavlja da iznenađuje svojim izjavama o trenutnoj situaciji u Ukrajini i odnosima na relaciji Moskva-Kijev.

МИЛАНОВИЋ НАСТАВЉА: Корумпирана Украјина слави кољаче Јевреја из Другог светског рата

Foto Tanjug

- Ja nisam ukrajinski neprijatelj niti ruski prijatelj. Ja nisam preterao. U raportima EU piše da je Ukrajina korumpirana. Mi smo drugi najgori. Ukrajina ima problem, moraju ga početi rešavati. Oni imaju separatiste, moraju to rešavati. A ne ići u konfrontacije sa silom kao Rusija. Ko ih na to potiče, to je šarlatan - rekao je Zoran Milanović u emisiji "RTL Danas".

- Ukrajina slavi heroje iz Drugog svetskog rata koji su koljači Židova, to oni slave - rekao je Milanović.

- Ti ljudi su jednako loši ili gori od Pavelića. Imamo problem - zaključio je hrvatski predsednik.


 

BONUS VIDEO:

MATIJA BEĆKOVIĆ U NIKŠIĆU: Ore se pesme o Kosovu, komite pokušale da naprave haos

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)