NESTALA TRI MUŠKARCA: Brčanska policija dobila tri prijave u poslednja 24 časa

M.D.

20. 12. 2021. u 13:50

NA području Brčko distrikta BiH u poslednja 24 časa nestala su tri muškarca, za kojima se i dalje traga, saopšteno je iz brčanske Policije.

НЕСТАЛА ТРИ МУШКАРЦА: Брчанска полиција добила три пријаве у последња 24 часа

Foto: Arhiva VN

Kako stoji u policijskom izveštaju dostavljenom medijima, juče je u 11.20 časova prijavljen nestanak dvojice muškaraca na reci Savi čiji su inicijali P. R. i S. N. Njihov nestanak je prijavio brat jednog od dvojice nestalih.

Prema prijavi, P. R. je u subotu, 18. decembra, oko 14 časova sa prijateljem S. N. otišao na pecanje na reku Savu. Oni su koristili čamac i do danas se nisu vratili.

- Automobil u vlasništvu P. R. pronađen je u blizini obale, nedaleko od kružnog toka Gredice na putu Brčko—Bijeljina - precizirano je u policijskom saopštenju.

Odmah po prijavi Granična policija u Brčkom je obaveštena o nestanku dve osobe na Savi.

Takođe, sinoć je u 21.24 časa jedan muškarac prijavio Policiji distrikta Brčko da se njegov brat, čiji su inicijali O. A. (43), u nedelju ujutro, 19. decembra, udaljio od kuće i nije se vratio. On je u trenutku udaljavanja na sebi imao šarenu jaknu, duboke crne cipele, crnu kapu, crnu kosu sa zapuštenom bradom.

Potraga za ovim licima, kao i za Borislavom Mišovićem čiji je nestanak prijavljen 5. decembra, nastavlja se i danas, poručili su iz Policije Brčko distrikta BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili