ANTIVAKSERI POKUŠALI DA UPADNU U HRT! Haos u Zagrebu, protivnici mera napali pretukli novinare

J. Kerbler - Stalni dopisnik iz Zagreba

20. 11. 2021. u 20:18

Više od 15.000 ljudi učestvovali je u protestima protiv kovid mera u Zagrebu, a agresivni antivakseri istukli su novinare RTL televizije i Nove TV.

АНТИВАКСЕРИ ПОКУШАЛИ ДА УПАДНУ У ХРТ! Хаос у Загребу, противници мера напали претукли новинаре

Foto: Jutjub/GranaTV Granissimo

Na centralnom zagrebačkom trgu novinarima su dobacivali ”skini masku, inače ćemo ti je mi skinuti”, a večeras su se zaputili prema zgradi HRT-a. Dočekala ih je interventna policija koja je sprečila nasilni ulaz nekoliko greađana u zgradu.

"HRT laže, šire strah i paniku" vikali su okupljeni, dok je oko 100 policajaca blokiralo ulaz u zgradu televizije. Reagovao je i Marko Milić, portparol premijera Andreja Plenkovića, osudivši nasilne proteste. "Kakvo divljaštvo i kukavičluk, da napadaju novinara sa leđa, dok je izveštavao za RTL. I to na dan kada imamo 65 umrlih".

Protesti su dobili i političku boju, jer je mnogo građana uzvikivalo ”hoćemo izbore”, a među okupljenima su bili političari koji pripadaju krajnje desnom političkom spektru.

Na skupu je govorio i sveštenik Lazar Perica, rekavši da pred njim stoji najzdraviji deo hrvatskog društva. "Stvara se novi svetski poredak, đavo ima plan".

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

MILANOVIĆ PRETI SRBIJI: Nikada nećete moći u EU, koštaće vas optužnica protiv hrvatskih oficira