PREDSEDNIK Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović tvrdi da neće biti nikakvih novih pregovora o budućnosti BiH na koje poziva srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Komentari (6)

master

30.08.2021. 18:01

Bakir bi da stvori muslimansku BiH .Dodik i Covic bi trebali da izglasaju administrativnu samostalonost i ne ucestvovati u parlamentu pa da vidimo koliko ce to dugo da ise .Imaju Srbiju I hrvatsku iza sebe ,nadam se.

Suština

30.08.2021. 18:08

Svo nezadovoljstvo Srba u Republici Srpskoj se svodi na konstatacije o zloupotrebama Izvornog Dejtona.Posrednici nisu rešenje,već treba aktivirati sve raspoložive nivoe vlasti državnih organa BiH na vraćanje izvornog Dejtona. Opozicija u Republici Srpskoj vuče nazad, jer se bavi sačekušama i analizama pojedinih izjava, izbegavajući realan doprinos i izvodljiv predlog sistemskog rešenja gorućih problema.

Jdjdjd

30.08.2021. 18:56

Muslimani su najveći problem i pretnja po mir i u bivšoj jugi i u svetu,uopšte ne žele da idu napred i razgovaraju unutar Bosne,idu na to da samo nekog drugog krive za sve što se dešava a oni su kao hodajući sveci

Romi

30.08.2021. 19:07

Svi dosadasnji visoki medjunarodni predstavnici su bili zlatne ribice Muslimana i ispunjavali zelje SDA i Bakira Izetbegovica medjutim posto su Srbomrznjom presli sve limite i nelegalno skrnavljavali Dejtonski sporazum nelegalnim nacinom prenosili nadleznosti RS na BiH ,osnivali sud koji nisu prdvidjeni Dejtonskim sporazumom.Mislim da BiH moze opstati ako se zabrani politicki rad Bakiru i njegovim powlusnicima,jer je on najvece zlo za sve narode u BiH.

Ivan

30.08.2021. 19:48

Ma ko si bre ti da odlučuje sa delom naše zemlje? Nije Bosna tvoja lična prćija i prćija tvoih "bošnjaka" ako iko uopšte zna šta ta reč znači!? Opasulji se malo!

Pera

30.08.2021. 21:46

Problem je u tome što Izetbegović misle da su bogom dani da predstavljaju Bošnjake i Muslimane u BiH. Jeli realno da nema drugih koji bi možda mogli malo da pokrenu neku inicijativu jer znamo da ove ideje koje ima porodica Izetbegović koja je na vlasti neprekidno 30 godina nisu dobre.