PRONAĐENO TELO HRVATSKOG VOJNIKA: Četvrti slučaj za nešto više od mesec dana

Novosti online

16. 07. 2021. u 20:08 >> 20:08

NA PODRUČJU Zagrebačke županije pronađeno je telo stradalog pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, a kako je izvestilo Ministarstvo obrane, nije bio na dužnosti.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО ХРВАТСКОГ ВОЈНИКА: Четврти случај за нешто више од месец дана

Foto: Depozit

Uviđaj je u toku, a pripadnici policije, Vojne policije i Državnog tužilaštva utvrđuju okolnosti nesrećnog događaja.

Ministar obrane s pripadnicima Ministarstva i Hrvatske vojske izražava žaljenje zbog nesrećnog događaja i saučešće porodici, navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, tokom nešto više od mesec dana pronađena su još tri mrtva vojnika: jedan na području Bjelovarsko-bilogorske, drugi na području Zagrebačke, a treći na području Varaždinske županije.

Tela prva dva vojnika nađena su u razmaku od dva dana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)