JECKOV: Samo SDSS može odgovoriti na probleme Srba u Hrvatskoj

Novosti online

11. 05. 2021. u 19:00

Potpredsednica SDSS-a Dragana Jeckov i prva na županijskoj listi SDSS-a na predizbornom skupu SDSS-a u Markušici govorila je o predstojećim izborima ali i aktuelnim problemima srpske zajednice. Dragana Jeckov je rođena Markušičanka.

ЈЕЦКОВ: Само СДСС може одговорити на проблеме Срба у Хрватској

Foto: SDSS

- Uvek je lepo doći kući. Nije ovo samo moja kuća, opština Markušica je jedan od kamena temeljaca celog SDSS-a. Od kada postoji opština Markušica građani biraju samo nas, a o tome koliko dobro radimo svoj posao najbolje govori činjenica da je opština Markušica jedna od retkih u hrvatskoj u kojoj ima samo jedna lista, jedinstvena srpska lista, lista SDSS-a - istakla je Jeckov:

- Novi načelnik Tihomir Kolarević zajedno sa Dragoslavom Zorićem predsednikom veća su dobili poverenje da u godinama koje dolaze modernizuju našu opštinu. U poslu koji ćemo zajednički obavljati imaće moju podršku kao i podršku svih nas iz rukovodstva.

- SDSS je ozbiljna politička organizacija koja artikuliše srpske interese. Mi jedini imamo kapacitet da odgovorimo na potrebe naših građana. Samo mi imamo ozbiljnu infrastrukturu i kao takvi smo prisutni u svim srpskim sredinama u Republici Hrvatskoj - istakla je potpredsednica Jeckov.

Foto: SDSS

Srđan Jeremić predsednik ZVO i kandidat za dožupana Vukovarsko-sremske županije iz redova SDSS-a je istakao:

- Moramo u što većem broju da izađemo na lokalne izbore 16.maja. Ne smemo više nikad da dozvolimo da neki politički marginalci uspeju iskoristiti neke naše trenutne slabosti kao što se dogodilo u nekim drugim sredinama gde nismo uvek bili jaki kao što smo u Markušici uvek bili. SDSS je garant opstojnosti i budućnosti našeg naroda u hrvatskoj. Mi smo ti koji su spona sa matičnom državom. Pre neki dan potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nas je posetio kako bi obišao projekte koje zajednički realizujemo i kako bismo razgovarali o novim projektima. Pozivam sve stanovnike Markušice da izađu na izbore 16.maja i podrže kandidate SDSS-a - rekao je Jeremić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili