"E OVO JE VEĆ PRAVI POSAO I BIZNIS": Snimak pripreme gulaša izvazvao pravu pometnju na društvenim mrežama (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 19:54

MAŠINE poput bagera olakšavaju ljudima mnoge poslove, međutim video snimak koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama otkrio je još jednu svrhu bagera zbog koje Balkanci ne mogu da prestanu da se smeju.

Е ОВО ЈЕ ВЕЋ ПРАВИ ПОСАО И БИЗНИС: Снимак припреме гулаша извазвао праву пометњу на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok/davidsenica

"Krivac" neverice i smeha među ljudima jeste "davidsenica" profil na TikToku koji je nedavno izbacio video u kom se jasno vidi da se gulaš sprema, ni manje ni više nego u ogromnoj bagerskoj kašiki.

Iako nije poznato gde je video snimljen i ko se setio da gulaš umesto u kotliću sprema u kašiki, zbog originalne ali i pomalo čudne ideje snimak je postao viralan samo nakon par sati od objavljivanja.

A kako se može videti na njemu, iznad pripremljene vatre i žara, gulaš se krčkao u kašiki bagera guseničara.

"Sipaj jednu kašiku"

Ispod videa našli su se različiti komentari, najviše oni duhovite prirode.

"Sipaj meni samo jednu kašiku", "Ovo ima samo kod nas", "Master fakultet", "Molim? Čovek je sam fakultet", "Bog", "Ima smisla, možeš tako i čvarke topiti", "E ovo je već pravi posao i biznis", "Bravo liče, istom kašikom si kopao po kanalizacijama! Dok već danas medalja za glupost", glasili su samo neki od komentara koji su se našli ispod videa.

(Blic)

BONUS VIDEO: LEČE VIRTUELNO: U šabačkoj Opštoj bolnici prvi put korišćena hologramska tehnologija za konsultacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 19. april: Sunce ulazi u Bika - 4 horoskopska znaka su pred velikim izazovima