SUBOTOM SE RAĐAJU BUDUĆI POLITIČARI? Astrologija "Novosti" - Šta o vama otkriva dan vašeg rođenja

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 01. 2024. u 19:17

DATUM vašeg rođenja, sa astrološkog aspekta, može da otkrije dosta toga o vašim osobinama i ciljevima u životu.

СУБОТОМ СЕ РАЂАЈУ БУДУЋИ ПОЛИТИЧАРИ? Астрологија Новости - Шта о вама открива дан вашег рођења

Foto: Profimedia

Ali, na vas utiče i energija dana u nedelji koji su svoja imena, u stvari, dobili prema planetama i uticajima koje one imaju na vas. Tako je ponedeljak Mesečev dan, utorak Marsov, a sreda Merkurov dan. Četvrtak je Jupiterov, a petak Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedelja je Sunčev dan.

Nedelja - dan kojim vlada Sunce

Jaka ste ličnost jer Sunce simbolizuje snagu, uspeh i vitalnost. Ambiciozni ste i samosvesni. Šarmantni ste i zračite pozitivnom energijom, pa ne možete da ostanete neprimećeni. Impulsivni ste, strastveni, puni entuzijazma i inicijative. Uživate u komplimentima. Autoritativni ste i posedujete liderske sposobnosti, pa vas drugi instinktivno slede gde god da ih vodite. U ljubavi uvek pravite prvi korak, a u vezi ostajete sve dok vi to želite.

Foto Pixabay free images

Ponedeljak - dan pod uticajem Meseca

Vaša osećanja najčešće rukovode vašim odlukama, postupcima i ponašanjem, jer Mesec simbolizuje emocije i česte promene raspoloženje. Uvek sledite svoje srce i vezani ste za uspomene od kojih se ne odvajate tako lako. Posedujete bogatu maštu, senzibilni ste i nežni. Svoja osećanja često delite sa drugima, koja do punog izražaja dolaze kada postane roditelj. Veoma ste požrtvovani za članove svoje porodice. U okrilju svog doma pronalazite istinsku sreću i smisao života.

Utorak - dan pod vlašću Marsa i Plutona

Pod uticajem ste Marsa i Plutona, planeta akcije, energije, moći i bogatstva. Volite borbu, dinamični ste, impulsivni i energični. Odlučni ste i puni entuzijazma. Vi nikada ne mirujete, ne znate šta je to odmor i uživate u takmičenjima svih vrsta. Uvek ste spremni da se uhvatite u koštac sa bilo kojim izazovom. Veoma ste strastveni, šarmantni i harizmatični a oni koji vas poznaju uživaju u vašem društvu. Ako ste muškarac, veliki ste džentlmen. Iako volite slobodu, veoma ste posesivni i ljubomorni što najviše dolazi do izražaja u ljubavi.

Foto: Profimedia

Sreda - dan kojim upravlja Merkua

Na vas dosta utiče hitri, snalažljivi Merkur, planeta komunikacija, informacija i biznisa. Nestrpljivi ste, elokventni, komunikativni, spretni i snalažljivi. Osećate stalnu potrebu za promenama, nikada ne mirujete i lako se prilagođavate najrazličitijim životnim situacijama. Volite slobodu i uvek ste u potrazi za novim iskustvima. Posedujete mladalački duh i verovatno tako i izgledate. Zbog vašeg šarma i smisla za humor, mnogi priželjkuju da budu u vašem društvu.

Četvrtak - dan pod uticajima Jupitera i Neptuna

Planete bogatstva i kontakata sa strancima, mašte i umetnosti, Jupiter i Neptun, vaši su vladaoci. Zato ste velikodušni, romantični i skloni preterivanju u svemu. Od života uzimate ono najbolje. Veliki ste hedonista a najviše volite putovanja, makar i u mislima. U poslu vam uglavnom, sve ide od ruke, a kada nije tako, lako se snađete. U ljubavi se predajete do kraja i spremni ste da se žrtvujete za onoga koga volite. Na putovanjima možete da sretnete srodnu dušu.

Foto: Profimedia

Petak - dan pod vladavinom Venere

Pod uticajem Venere, planete lepote, veoma ste šarmantni. Osvajate osmehom, bojom glasa, pogledom i spontanošću. Ljubav vam je najvažnija u životu. Veliki ste esteta, posedujete prefinjen ukus i talenat za umetnost. Bez nežnosti i potvrde da ste voljeni, ne možete da zamislite nijednu emotivnu vezu. Brak, porodica i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađate pravu osobu, ostajete s njom dugo ili zauvek.

Subota - dan kojim upravljaju Saturn i Uran

Mudri ste, uporni, istrajni, ali i tvrdoglavi, jer vama vladaju Saturn i Uran, simboli ambicije, odgovornosti, prošlosti, tradicije, ali i bunta i promena. Vaša praktična priroda i racionalni duh najviše dolazi do izražaja u poslu kojim se bavite. Dobro se snalazite u politici i na čelu velikih organizacija. Vaši ciljevi uvek su visoki, jer ste zadovoljni samo najboljim. Ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi. Mada delujete uzdržano, vrlo ste emotivni i imate potrebu da svoja osećanja pokazujete onima do kojih vam je stalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)