NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 16. DECEMBRA: Lava očekuju rasprave i ljubomorne scene, Škorpija ima nerealne planove, Ribe da paze dokumenta

Marina Jungić MILOŠEVIĆ

09. 12. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 10. do 16. decembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 16. ДЕЦЕМБРА: Лава очекују расправе и љубоморне сцене, Шкорпија има нереалне планове, Рибе да пазе документа

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Naglašen znak Strelca, u kome se nalazi i vaš vladalac Mars, planeta akcije, podstiče na akciju rođene u drugoj dekadi. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Posle 13. decembra, zbog retrogradnog hoda Merkura, koji upravlja vašim odlukama, čuvajte vredne sitnice i izbegavajte potpisivanje ugovora.

Ljubav Zbog izazovnih aspekata mladog Meseca u astrološkoj kući ljubavi (jednom godišnje), sredinom perioda, očekuje vas turbulentan period na emotivnom planu. U nekom kafiću, na utakmici ili u teretani, možete da upoznate šarmantnu osobu. Pozicija Venere čini vašeg partnera ljubomornijim i posesivnijim.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Naglašen znak Strelca i aspekti vašeg vladaoca Venere, podstiču vašu potrebu za trošenjem i ulaganjem novca u nove projekte. Posle 13. decembra, Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, kreće retrogradnim hodom što će nepovoljno uticati na sudske procese i poslove koji podrazumevaju saradnju sa strancima i češća putovanja. Poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav Uran u vašem znaku u napetom aspektu sa Marsom, koji vlada partnerskim odnosima, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Slobodne Bikove, sredinom nedelje, može da privuče neko čije zanimanje nosi izvesnu dozu rizika. U vreme mladog Meseca, 13. decembra, očekuje vas strastveni susret sa Škorpijom.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao U vreme mladog Meseca, koji upravlja vašim poslovima, sredinom perioda, novac vam stiže preko saradnje sa strancima. Ipak, budite oprezni, jer vaš vladalac Merkur istog dana kreće retrogradnim hodom preko kuće finansija i konkurencije. Pazite šta izjavljujete i potpisujete, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti, bavite se advokaturom ili predavaštvom.

Ljubav Sredinom period, mlad Mesec blizu Marsa u astrološkom polju partnerskih odnosa, planete strasti i ljubomore, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Opozicija Venere i Jupitera, vladaoca ljubavnog života, donosi vam udvaranje zauzete osobe. Poznanstvo preko interneta sa Strelcem.

Zdravlje Budite oprezni za volanom.


 

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Mlad Mesec, koji upravlja vašim znakom, jednom godišnje nađe se u vašoj astrološkoj kući posla, a ove godine to će biti 13. decembra, kada bi trebalo da pokažete više takta u odnosu sa saradnicima, rođacima i komšijama. Retrogradni hod planete komunikacija, Merkura, posle 13. decembra opominje da pazite šta i kome pričate i potpisujete. Poslušajte savet Lava.

Ljubav Pozicija Venere u tajanstvenoj Škorpiji, tokom celog perioda, podstiče strasti i ljubomoru, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom. U drugoj polovini nedelje moguć je susret sa starom simpatijom. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa umetnikom ili sportistom. Poznanstvo sa Bikom preko interneta.

Zdravlje Povedite više računa o ishrani.

 

Foto Pixabay free images

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Izazovni aspekti vašeg vladaoca Sunca, tokom ovog perioda, podstiču vašu ambiciju, ali i nerealne planove. Lavovima koji se bave porodičnim biznisom novac pristiže preko aranžmana sa starim saradnicima. Posle 13. decembra, retrogradni hod Merkura koji upravlja vašim poslom, opominje da obratite više pažnje na dokumenta, ugovore i vredne sitnice.

Ljubav Inkonjunkcija između Urana, vladaoca partnerskih odnosa i Marsa u astrološkom polju ljubavi, tokom cele nedelje, donosi vam ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. U vreme mladog Meseca, sredinom perioda, možete da upoznate interesantnu osobu na sportskoj tribini ili u pozorišnom foajeu.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Zbog retrogradnog hoda vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, posle 13. decembra izbegavajte potpisivanje važnih ugovora i sukobe sa saradnicima. Čuvajte telefone, ključeve, kartice i dokumenta. U drugoj polovini nedelje budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Trebalo bi da poslušate savet Raka.

Ljubav Trigon između planete trajanja, Saturna, i Venere koja vlada vašim poslovnim i ljubavnim životom, povoljno utiče na odnos sa dugogodišnjim partnerom. U vreme mladog Meseca u Strelcu, sredinom perioda, bićete emotivno ranjiviji i skloni raspravama sa voljenom osobom, članovima porodice i rođacima.

Zdravlje Osetljiv želudac.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao U vreme mladog Meseca, koji upravlja vašom karijerom, 13. decembra možete da postignete dogovor o isplativom projektu. Ipak, ako se radi o strancima, budite oprezniji, naročito prilikom potpisivanja ugovora, jer tog dana i Merkur kreće retrogradnim hodom. Trigon između vašeg vladaoca Venere i Saturna donosi novac od kupoprodaje ili izdavanja nekretnina.

Ljubav Inkonjunkcija Urana i Marsa, koji upravljaju vašim ljubavnim i partnerskim odnosima, podstiče ljubomoru i posesivnost kod voljene osobe. Slobodne Vage, u drugoj polovini perioda, mogu da upoznaju nekoga ko se bavi poslom koji porazumeva veću dozu rizika. Susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Podložnost infekcijama.


 


 

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa, simbola inicijative ali i sukoba, u astrološkoj kući posla, podstiče vašu ambiciju, ali i nerealne planove. Ipak, imate podršku osobe na položaju. Retrogradni hod Merkura, posle 13. decembra, upozorava na oprez sa finansijama i prilikom dogovora sa strancima. Vodite računa o vrednim sitnicama i dokumentima.

Ljubav Sa zavodljivom, tajanstvenom Venerom u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Jednom godišnje mlad Mesec u drugoj astrološkoj kući, a ove 13. decembra, nagoveštava strastveni susret s nekim koga ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Rak misli na vas.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem znaku, a ove godine, 13. decembra, biće blizu Marsa pa još u napetom aspektu sa Uranom, zbog čega ćete biti nestrpljiviji i skloni burnim i reakcijama. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, planete ekspanzije, podstiče vašu potrebu za preteranim trošenjem novca. Pazite se u drugoj polovini nedelje, kada su mogući vanredni troškovi.

Ljubav Retrogradni hod Merkura, vladaoca vaših odnosa sa partnerom, sredinom perioda, podstiče rasprave sa voljenom osobom. Sa tri planete u vašem znaku, u drugoj polovini nedelje, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Pozicija Venere nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa Vodolijom.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Trigon između vašeg vladaoca Saturna i Venere, planeta uspeha i novca, tokom ovog perioda, donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova sa strancima. Sredinom nedelje, retrogradni hod Merkura upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, potpisivanje važnih ugovora, kao i da čuvate vredne sitnice i dokumenta. Poslušajte savet jednog Raka.

Ljubav Napet aspekt vašeg suvladaoca Urana sa mladim Mesecom, koji upravlja vašim emotivnim odnosima, 13. decembra, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, ali i članovima porodice. Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, donosi vam susret sa osobom koja će poželeti da vam bude više od prijatelja.

Zdravlje Pazite se za volanom.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Vaš vladalac Uran, simbol preokreta, u inkonjunkciji sa mladim Mesecom blizu Marsa, sredinom perioda, donosi vam promenu planova. Posle 13. decembra, u vreme retrogradnog Merkura, vladaoca finansija u astrološkom polju tajni, novac vam pristiže preko paralelnih poslova. Budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Poslušajte savet jednog Lava.

Ljubav Sunce, vladalac partnerskih odnosa u polju društvenog života, donosi vam nova poznanstva, naročito preko prijatelja. Sredinom nedelje vašu pažnju može da privuče neki umetnik ili sportista. Ako ste u tajnoj vezi, čuvajte se skandala. Pozicija planete ljubavi, Venere, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Čuvajte glavu od povreda.


 

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere, jednom godišnje, a ove 13. decembra, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, zato pazite da vas neko ne prevari ili obmane. U drugoj polovini nedelje izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora, i čuvajte vredne sitnice, dokumenta, ključeve, kartice, telefone. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Planeta šarma i flerta, Merkur, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam mogućnost iznenadnog poznanstva sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Sredinom perioda, razlog rasprave sa voljenom osobom može biti odluka koju je donela bez prethodnog dogovora s vama.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)