BALANSIRA I ŠETA SA PUNOM ČAŠOM NA GLAVI: Pogledajte presimpatični video ovog divnog kućnog ljubimca (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

19. 11. 2023. u 09:56

MNOGI psi umeju da nauče razne trikove, ali ovaj sa balansiranjem je zaista nešto posebno.

БАЛАНСИРА И ШЕТА СА ПУНОМ ЧАШОМ НА ГЛАВИ: Погледајте пресимпатични видео овог дивног кућног љубимца (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/cuteanimalshow

Nema sumnje da naše ljubimce volimo, kakvi god da su - blentavi, pametni ili lenji. Ipak, verujemo da se oni koji imaju talentovane životinjice, rado hvale njima, poput vlasnika ovog divnog zlatnog retrivera. 

Na jednom Instagram profilu, pojavio se snimak psa kako uspeva da drži čašu vode na glavi, pa čak i da hoda s njom, bez da je obori ili prospe. 

Međutim, to nije sve. Retriver je sa sve čašom uspeo da se izdigne na zadnje noge, dok su mu dakle prednje bile u vazduhu. 

Kako je on to uradio, pogledajte u snimku.

(Informer)

BONUS VIDEO: ŽIVOT U RUŽIČASTOM: Muhli trava oduševljava posetioce kineskog Liuzhoua

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu