DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. NOVEMBAR: Pred Rakom je strastven susret, Lav da pazi na troškove, Strelac razmišlja o romansi

Astrolog: Marina Jungić Milošević

10. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 11. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 11. НОВЕМБАР: Пред Раком је страствен сусрет, Лав да пази на трошкове, Стрелац размишља о романси

Image by No-longer-here from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, u devetom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam novac. Upoznavanje ili susret sa mlađom osobom koja živi u drugom gradu. Čuvajte se infekcija.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vašeg posla i kreativnosti, Merkur, u astrološkoj kući finansija, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. U večernjim satima, očekuje vas romantičan susret sa nekim ko može prekoračiti granicu prijateljstva.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac, Merkur, simbol komunikacija i biznisa, uveče pravi dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Poznanstvo s nekim preko interneta, može da preraste u nešto ozbiljnije. Opasnost u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Izazovan aspekt između Saturna i Merkura u astrološkoj kući posla, upozorava da izbegavate konflikte sa saradnicima, ali i sa emotivnim partnerom. Dobar aspekt sa Mesecom, u večernjim satima, donosi vam strastveni susret sa Škorpijom.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Kvadrat između Saturna i Merkura, vladaoca astrološkog polja novca i neočekivanih okolnosti, donosi vam vanredne troškove. Vaš vladalac Sunce u trigonu sa Neptunom, koja upravlja vašim finansijama, odgovara vam ako se bavite umetnošću ili sportom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Dobar aspekti između vašeg vladaoca Merkura i Venere koja upravlja vašim finansijama, donosi vam nove angažmane, ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Odlaganje dogovora o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Merkur u astrološkoj kući biznisa pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam dogovore o isplativim poslovima sa strancima ili mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvo. Problemi sa cirkulacijom.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton obrazuje dobar aspekt sa Merkurom u astrološkom polju novca, donoseći vam zaradu preko predavaštva, turizma ili poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa ženama u večernjim satima.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, donosi vam zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Pozicija Meseca u astrološkoj kući tajni, uveče, nagoveštava romansu sa Škorpijom. Nesanica.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između Merkura u astrološkom polju prepreka i vašeg vladaoca Saturna, planete odlaganja i kašnjenja, nepovoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti. Susret sa Ribama ili Rakom na večernjem događaju ili proslavi. Osetljiv nervni sistem.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Saturna i Merkura u astrološkom polju planova, upozorava na oprez sa ulaganjem novca, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva određeni rizik. Umetnike i sportiste očekuju ponude za nove, isplative angažmane.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura u astrološkoj kući karijere, usporava ili odlaže isplatu nekog honorara. Naglašen znak Škorpije u koji uveče ulazi i Mesec, simbol emocija, donosi vam strastvene trenutke sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu