RODITELJI BEBU STAVILI UZ MAJMUNA: Iznenadićete se kada budete videli šta je orangutan tražio (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2023. u 11:33

JEDNA scena otopiće danas i "najtvrđa" srca. Par je poveo malu bebu dečaka u zološki vrt i sigurno nisu očekivali da će im se dogoditi jedna ovako lepa scena.

РОДИТЕЉИ БЕБУ СТАВИЛИ УЗ МАЈМУНА: Изненадићете се када будете видели шта је орангутан тражио (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok/@news.com.au

Kada su se zaustavili pored kaveza gde su orangutani, životinja je počela da obraća pažnju na njih. Kada su zastali i izvadili bebu iz kolica, životinja je postala "uzbuđena". U jednom momentu zakucala je roditeljima na staklo kaveza. Svi su se pitali šta orangutan želi.

Roditelji su bebu okretali ka majmunu, ali on još uvek nije imao reakciju. Potom, kada je orangutan vide dečakovo lice, polako prilazi staklu i mestu gde je bebina faca. Majmun je ljubio bebu u obraz preko stakla. Video koji je dospeo na TikTok nazvan je "Neverovatna reakcija orangutana na malu bebu".

Video je ubrzo postao viralan i u rekordnom roku skupio blizu 3.000 komentara i skoro milion "sviđanja". Ljudi su bili fascinirani, a ispod videa ostavljali su komentare:

"Želim da vidim bebu", "Moje omiljeno, volim orangutane", "Deluje tako drago", "Koliko je ovo lepo videti", "Ništa slađe nisam skoro videla", "Predivna reakcija, želimo još ovakvih videa".

BONUS VIDEO: SLON I ŽIRAFA POBEGLI SA SNIMANjA FILMA: Traže ih i karabinjeri - nesvakidašnja situacija u Rimu

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)