NEDELJNI HOROSKOP OD 29. OKTOBRA DO 4. NOVEMBRA: Blizance očekuje kraći put, Vaga se upušta u tajnu romansu, Ribe upoznaju zanimljivog Raka

Astrolog: Marina Jungić Milošević

28. 10. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 29. oktobra do 4. novembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 29. ОКТОБРА ДО 4. НОВЕМБРА: Близанце очекује краћи пут, Вага се упушта у тајну романсу, Рибе упознају занимљивог Рака

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Pozicija Meseca blizu Jupitera, planete blagostanja, u znaku Bika, u koji "pada" vaše astrološko polje novca, početkom perioda, povoljno utiče na vaše finansije. Oko 1. novembra, izbegavajte konflikte sa nadređenima. Krajem nedelje, Saturn kreće direktnim hodom preko polja intuicije, ali i prepreka, donoseći vam podršku i pomoć starijih i osoba na položaju.

Ljubav Vaš vladalac Mars blizu Merkura, pod uticajem Jupitera, početkom sedmice podstiče rasprave u domu i porodici. Sjajni aspekti planete ljubavi, Venere, koja upravlja partnerskim odnosima, tokom ovog perioda, doprinose sve boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Lav vam šalje romantičnu poruku 4. novembra.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Sa naglašenom pozicijom Meseca u vašem znaku, početkom nedelje, veće su šanse da postignete povoljne dogovore o novim, isplativim projektima i angažmanima. Planeta ambicije i upornosti, Saturn, 4. novembra ujutru, kreće direktnim hodom preko polja planova donoseći vam kontakte sa strancima, putovanja i mogućnost studija i stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Ljubav Naglašen znak Škorpije čini vaš emotivni život uzbudljivijim. Aspekti vašeg vladaoca Venere, posebno sa Plutonom, koji upravlja kućom partnerskih odnosa, nagoveštavaju susret sa nekim na putu, seminaru ili predavanju. Izbegavajte konflikte sa mlađim članovima porodice, kao i sa rođacima.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Ove sedmice, nemojte da žurite sa donošenjem važnih odluka. Napeti aspekti Meseca, vladaoca vaših finansija, u vašem znaku, 30. i 31. oktobra, upozoravaju da pripazite na troškove. Pozicija Plutona, vladaoca vašeg posla, donosi vam novac iz tajnih izvora, a direktan hod Saturna u polju karijere, posle 4. novembra, preko saradnje sa Škorpijom, Rakom ili Ribama.

Ljubav Pozicija Jupitera, koji vlada vašim partnerskim odnosima, u polju tajni, početkom perioda, nagoveštava poznanstvo sa zauzetom osobom. Krajem sedmice, na kraćem putu, predavanju ili u kafiću, moguć susret s nekim ko često putuje zbog posla. Jedan prijatelj kome se dopadate šalje vam SMS.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

 

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Početkom perioda, novac pristiže preko angažmana u medijima, prijatelja i društvenog angažmana. Sjajni aspekti vašeg vladaoca Meseca, koji ulazi u vaš znak, 1. novembra, kasno uveče, donose vam uvećanje prihoda, ako se bavite umetnošću, sportom ili pedagoškim radom. Ipak, zbog napetog aspekta sa Plutonom, pazite kako komunicirate sa koleginicama.

Ljubav Prepun znak Škorpije, tokom cele sedmice, donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Saturn, 4. novembra ujutru, kreće direktnim hodom preko astrološkog polja partnerskih odnosa, kojim inače upravlja, što će povoljno uticati na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Nesanica.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Sedmica počinje sa Mesecom blizu Jupitera, u astrološkom polju karijere, što vam donosi novac ali i vanredne izdatke. Poslednjeg dana oktobra, moguća obnova saradnje sa Blizancima. Vaš vladalac Sunce u trigonu sa Saturnom, koji krajem perioda kreće direktnim hodom preko kuće finansija, donosi vam uvećanje prihoda, kao i ulaganja novca u nov projekat.

Ljubav Zbog naglašenog znaka Škorpije, tokom ovog perioda, moguće su rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice. Slobodne Lavove, sredinom nedelje, očekuje strastveni susret sa nekim vazdušnim znakom. Aspekti Meseca u vašem znaku, posle 4. novembra, zahtevaju prilagođavanje potrebama bračnog partnera.

Zdravlje Problemi sa varenjem.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Izuzetno jaka pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete logike i biznisa, ove nedelje donosi vam sjajne ideje. Mesec, vladalac vaših planova, krajem perioda ulazi u 12. astrološko polje, što će vas posebno inspirisati i motivisati, ako se bavite umetnošću, naukom, medicinom, farmacijom, arheologijom. Odložite dogovore o saradnji sa strancima.

Ljubav Egzaktna opozicija između Venere i Neptuna, planeta emocija i romantike, može vam doneti pravi ljubavni zanos, ali isto tako i sklonost zabludama. Saturn, 4. novembra, kreće direktnim hodom preko Riba, što će povoljno uticati na komunikaciju sa voljenom osobom. Rasprave sa bračnim partnerom.

Zdravlje Oprez za volanom.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Sa mnoštvom planeta u Škorpiji, ove nedelje naglasak je na ulaganju novca u kupoprodaju nekretnina i sređivanje enterijera. Izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Saturn, 4. novembra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja privatnosti, što će imati povoljnog uticaja na vaše finansije, naročito ako imate neki porodični biznis.

Ljubav Vaš vladalac Venera u izazovnom aspektu sa Neptunom, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa koleg(inic)om. Sredinom perioda, na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate Blizance. Pozicija Meseca u astrološkoj kući društvenog života, krajem nedelje, donosi vam susret sa Lavom.

Zdravlje Smanjite unos šećera.

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Vaš vladalac Pluton, u prvoj polovini perioda obrazuje dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam uspeh ako radite u medijima, bavite se pisanjem, advokaturom ili ste preko posla prisutni u javnosti. Trigon između Sunca u vašem znaku i Saturna u direktnom hodu, krajem sedmice, donosi vam novac preko kreativnih zanimanja, umetnosti, obrazovanja, sporta.

Ljubav Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, već početkom nedelje, nagoveštava udvaranje osobe koju ste do sada gledali kao prijatelja. Oko 1. novembra, može vas pozvati neko ko stiže iz inostranstva ili često putuje, zbog posla. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje vašu podršku.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Pregovori sa strancima, početkom sedmice, mogu krenuti neočekivanim tokom. Pozicija Meseca, vladaoca vaših finansija, sredinom nedelje, usporava ili odlaže dogovore o novim projektima i aranžmanima. Međutim, direktan hod Saturna, vladaoca vašeg posla, krajem perioda, povoljno će uticati na kontakte sa poslovnim partnerima, naročito strancima.

Ljubav Aspekti Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, ne obećavaju miran početak perioda. Vaša sklonost raspravama može biti razlog nerazumevanja i problema, naročito ako ste u tajnoj vezi. Poslednjeg dana oktobra, može vam se javiti atraktivna, mlađa osoba, koja želi da se vidi s vama.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao U prvoj polovini nedelje, možete da očekujete uvećanje prihoda, naročito ako se bavite privatnim ili nekim vidom porodičnog biznisa. U drugoj polovini perioda, imate podršku jednog Bika. Vaš vladalac Saturn, simbol ambicije, koji pored Urana vlada i vašim poslom, 4. novembra, kreće direktnim hodom, donoseći vam kontakte sa osobama iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Pozicija Venere, planete ljubavi, tokom ovog perioda, nagoveštava romantičan susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili zemlji. Slobodni Jarčevi, oko 1. novembra, na poslovnom skupu ili proslavi, mogu da upoznaju jednog Raka. Krajem nedelje, moguće su rasprave i svađe sa braćnim partnerom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao U prvoj polovini nedelje, budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja dokumenata i ugovora. Vaš suvladalac Saturn, koji upravlja i astrološkom kućom ograničenja, 4. novembra kreće direktnim hodom, donoseći vam novac. Tome će dpsta doprineti obnova kontakata sa partnerima i saradnicima iz inostranstva, kao i dogovori o novim, isplativim aranžmanima.

Ljubav Početak sedmice donosi vam rasprave u domu. Aspekti Sunca, koje upravlja partnerskim odnosima, nagoveštavaju susret sa nekim koga poznajete preko posla. U prvoj polovini perioda, u kafiću, na sportskoj tribini ili koncertu, možete da upoznate atraktivnu, mladoliku osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje Problemi sa varenjem.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Tokom ovog perioda očekuju vas problemi u komunikaciji sa saradnicima, kao i sa osobama koje žive u inostranstvu. Tek će vam direktan hod Saturna preko vašeg znaka, krajem nedelje, doneti obnovu kontakata sa strancima i dogovore o realizaciji već započetog posla. Trigon između vašeg suvladaoca Jupitera i Plutona, donosi vam uvećanje zarade preko paralelnog angažmana.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, ove nedelje, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Razlog može biti vaša potreba za nametanjem svojih stavova, čak i kada znate da niste u pravu. Sredinom perioda, slobodne Ribe, na nekoj proslavi ili u restoranu pored vode, očekuje susret sa Rakom.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)