MESEČNI HOROSKOP OD 23.JULA DO 23. AVGUSTA: Martovske Ovnove očekuje tajna romansa, Lavu se vraća stara ljubav, Strelcu stiže dodatni novac

Astrolog: Marina Jungić Milošević

22. 07. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca u znaku Lava, od 23. jula do 23. avgusta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 23.ЈУЛА ДО 23. АВГУСТА: Мартoвске Овнове очекује тајна романса, Лаву се враћа стара љубав, Стрелцу стиже додатни новац

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o horoskopu za narednih mesec dana.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Ulazak Sunca u znak Lava, 23. jula, donosi vam priliv optimizma, energije i entuzijazma, naročito ako vaš posao zahteva kreativnu crtu, izdržljivost i istrajnost. Kvadrat sa Jupiterom, pojačava ambiciju kod sportista i Ovnova koji se bave dinamičnim poslom. Posle 28. jula, prilagođavate se novim okolnostima na radnom mestu. Do 12. avgusta, imaćete utisak da ne možete da postignete sve što se od vas očekuje. Novac stiže 26. jula i 8. avgusta, a posle 10. avgusta moguće je proširenje posla.

Ljubav Početkom perioda, martovske Ovnove očekuje tajna romansa. Retrogradna Venera, koja upravlja vašim ljubavnim životom, 1. avgusta "beži" od Saturna, pa popušta napetost u odnosu sa bračnim partnerom. Vaša posesivnost biće naglašena 26. jula, a opsesija osobom sa posla do sredine avgusta. Oko 1. avgusta moguć je ulazak u strastvenu vezu sa nekim Strelcem ili Lavom, a 16. avgusta sa sportistom, umetnikom, pedagogom.

Zdravlje Posle 7. avgusta, veća podložnost povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Merkur, koji upravlja vašim poslovima i finansijama, 28. jula ulazi u Devicu praveći napete aspekte sa Plutonom, Neptunom i Saturnom, pa vas očekuju ozbiljni razgovori o dobro plaćenom poslu. Ipak, pazite šta potpisujete posle 4. avgusta, kada se Merkur bude približio Marsu, planeti sukoba. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 26. jula i 8. avgusta, zajedno sa partnerom, ljubavnim ili poslovnim, možete doći do poveće zarade. Poslušajte savet jednog Jarca ili Riba.

Ljubav Zbog retrogradnog hoda vašeg vladaoca Venere, posle 23. jula bićete tolerantniji prema partneru i razmišljaćete o ulasku u brak, a ako ste već u braku, o adaptaciji ili kupovini stana. U vreme punog Meseca, oko 1. avgusta, moguća je romansa sa osobom koja živi u inostranstvu, dok vam mlad Mesec, 16. avgusta, donosi susret sa nekim ko često putuje zbog posla. Do kraja perioda, moguća su češća razdvajanja od partnera.

Zdravlje Izbegavajte hladne i gazirane napitke.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Ulaskom Sunca u znak Lava, vaše astrološko polje komunikacija, već 23. jula počinjete da realizujete nešto o čemu ste dugo maštali, sklapate nove dogovore, planirate poslove i kraća putovanja. U vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, 26. jula, očekuju vas neplanirani izdaci i nervoza zbog gomile obaveza koje ste preuzeli na sebe. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji se 4. avgusta približava Marsu u Devici, opominju da bi trebalo da se posavetujete sa iskusnijim saradnicima.

Ljubav Venera, planeta ljubavi, koja upravlja vašim emotivnim životom, 23. jula kreće retrogradnim hodom, donoseći vam postepenu stabilizaciju odnosa sa partnerom. Ipak, do 12. avgusta, voljena osoba neće moći da sakrije ljubomoru i posesivnost, zbog sumnje u vašu vernost. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, 8. avgusta, preko prijatelja možete upoznati nekoga ko će biti izuzetno zainteresovan za vas.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.


 

Foto: Profimedia

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Naglašeno polje intelekta, krajem jula, donosi uspeh studentima i Rakovima na stručnom usavršavanju. Venera kreće retrogradnim hodom preko kreativnog Lava, 23. jula, kada će joj se pridružiti i Sunce, zbog čega ćete biti u prilici da svoje znanje predstavite na najbolji mogući način. Oko 26. jula možete da ostvarite dobru poslovnu (i emotivnu) vezu sa Škorpijom. Merkur, planeta komunikacije, biznisa i putovanja, ulazi u Devicu 28. jula, stavljajući akcenat na logičan način razmišljanja.

Ljubav Mada početkom avgusta popušta tenzija između vas i bračnog ili dugogodišnjeg partnera, tek u vreme mladog Meseca, 16. avgusta, počinje bolji period na emotivnom planu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. avgusta, očekuje vas poznanstvo sa umetnikom, sportistom ili nekim ko je prisutan na javnoj sceni. Posle 10. avgusta, žene Rakovi će biti sklone da preteruju u zahtevima koje postavljaju voljenoj osobi.

Zdravlje Obratite pažnju na način ishrane.


 

Foto: Profimedia

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Sa vašim vladaocem Suncem u kući ličnosti, bićete znak u trendu, posle 23. jula, kada i Venera kreće retrogradnim hodom preko Lava. Njeni izazovni aspekti sa planetama mašte, filma, prosperiteta i novca, najviše će uticati na sportiste i umetnike, prvenstveno glumce koji će imati mnogo posla. U vreme prve i poslednje Mesečeve četvrti, 26. jula i 8. avgusta, Lavovi se mogu angažovati na realizaciji nekog privatnog projekta i u okviru posla, preko koga su prisutni u javnosti.

Ljubav Početkom perioda možete se naći u dilemi, jer nećete biti sigurni kako da se postavite prema simpatiji iz mladosti ili osobi koja već duže vreme želi da vam se približi. U vreme punog i mladog Meseca u vašem znaku, 1. i 16. avgusta, neko će vam na romantičan način dati do znanja koliko je zainteresovan za vas. Konjunkcija planeta strasti i flerta, Marsa i Merkura, posle 28. jula donosi vam udvaranje mlađeg kolege sa posla.

Zdravlje Promenite način ishrane.


 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 26. jula, razmišljate o nekom projektu koji bi mogao da bude isplativ na duže vreme. Ulaskom vašeg vladaoca Merkura, planete mentalnog stanja, u vaš znak 28. jula, pristupate razradi ideja za nove aranžmane, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom ili planirate pokretanje privatnog biznisa. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 8. avgusta, možete da realizujete saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu, moguće sa nekim Bikom ili Jarcem.

Ljubav Venera, planeta koja upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, početkom perioda kreće retrogradnim hodom prema vašem vladaocu Merkuru i Crnom Mesecu Lilit u astrološkom polju mašte i podsvesti. Tako će i vaše misli odlutati ka mlađoj osobi koja već neko vreme privlači vašu pažnju. U vreme punog i mladog Meseca, 1. i 16. avgusta, možete da uplovite u tajnu romansu sa nekim koga znate preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Nervoza. Pazite se u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Mada je narednih mesec dana vaša finansijska situacija pod kontrolom, ipak bi u vreme prve Mesečeve četvrti, 26. jula, trebalo da budite oprezniji sa troškovima. Posle 4. avgusta, kada se Merkur približava Marsu u astrološkoj kući prepreka, povedite više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Oko 8. avgusta može vam se pružiti prilika za pokretanje novog poslovnog projekata, u saradnji sa Ribama. Sredinom avgusta dobijate poziv za saradnju od jednog Bika.

Ljubav Vaš vladalac Venera, 23. jula, retrogradnim hodom vraća se ka Merkuru u astrološkoj kući društvenog života, donoseći vam susrete sa starim simpatijama, ali i obnovu kontakta na društvenim mrežama. Početkom avgusta, voljena osoba pokazuje više razumevanja za vas, dok će slobodne Vage teško uspeti da odole šarmu jedne Vodolije. U vreme mladog Meseca, 16. avgusta, očekuje vas susret u tajnosti sa umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.


 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Podrška poslovnog ili ljubavnog partnera, kao i vaš društveni angažman, oko 26. jula i 8. avgusta, može vas snažno motivisati prilikom ugovaranja novih aranžmana. U vreme punog i mladog Meseca, početkom i sredinom avgusta, očekuje vas uvećanje zarade preko aranžmana sa strancima ili neke samostalne delatnosti. Posle 4. avgusta Merkur se približava vašem vladaocu Marsu, pa povedite više računa o komunikaciji sa saradnicima i prijateljima. Poslušajte savet Raka ili Lava.

Ljubav Početkom avgusta, bračni ili dugogodišnji partner može biti sklon ljubomornim scenama jer će posumnjati da vam se dopada neko koga viđate na poslu. Aspekt između retrogradne Venere i Jupitera u kući partnerskih odnosa, posle 10. avgusta, žene Škorpije čini posesivnijim, ljubomornijim i sklonim preteranom trošenju novca. Posvetite se više članovima porodice. Sredinom avgusta očekuje vas romantičan susret sa nekim ko često putuje.

Zdravlje Družite se više sa prijateljima. Oprez za volanom.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Mada ćete oko 26. jula i 1. avgusta biti pod stresom zbog finansija i obaveza na radnom mestu, ipak ćete brzo ovladati situacijom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, blizu vašeg vladaoca Jupitera, oko 8. avgusta, možete očekivati uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekom uslužnom delatnošću, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, turizmom. U vreme mladog Meseca, oko 16. avgusta, bićete u situaciji da razradite ideje o isplativom aranžmanu sa osobama koje žive u inostranstvu.

Ljubav Tajna romansa sa dominantnom osobom može vas prilično opteretiti i pokušaćete da nađete izlaz iz te stresne situacije. Do 12. avgusta biće vam teško da se izborite sa ljubomorom i posesivnošću voljene osobe. Posle 3. avgusta odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom počinje da se stabilizuje. U vreme mladog Meseca, sredinom avgusta, od jednog Lava možete dobiti romantičan poziv za odlazak na kraći put u inostranstvo.

Zdravlje Proverite štitastu žlezdu.


 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Sunce u znaku Lava, već početkom perioda, donosi vam zaradu veću od očekivane ali i neplanirane troškove. U vreme prve Mesečeve četvrti, 26. jula, decembarski Jarčevi mogu imati podršku uticajnih prijatelja. Mada pozicija vašeg vladaoca Saturna podstiče vaše ambicije, oko 28. jula budite oprezni prilikom zaključivanja ugovora, naročito ako se bavite poslom od državnog značaja. Poslednja Mesečeva četvrt, 8. avgusta, donosi zaključivanje posla sa kupoprodajom nekretnina.

Ljubav Naglašena astrološka polja ljubavi i inostranstva, krajem jula, donose vam susret sa simpatijom iz mladosti a mladim Jarčevima sa osobom starijom od njih. Mada početkom avgusta popušta napetost u odnosu sa partnerom, njegova ljubomora i posesivnost može biti razlog rasprava, sve do 12. avgusta. U vreme punog i mladog Meseca, 1. i 16. avgusta, slobodni Jarčevi, na nekom poslovnom skupu, mogu da upoznaju harizmatičnu osobu.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Savršeno vam odgovara pozicija planete posla i novca, Venere u Lavu, koja kreće retrogradnim hodom 23. jula, kada i Sunce ulazi u vašu sedmu astrološku kuću, što će povoljno uticati na dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. U vreme prve Mesečeve četvrti u kući karijere, 26. jula, možete se aktivirati u poslovima sa nekretninama, građevinskim radovima i turizmom, a novac počinje da pristiže oko 8. avgusta. Trebalo bi da poslušate savet jedne Škorpije i Bika.

Ljubav Početkom perioda možete imati manji problem u emotivnim odnosima, koji ćete brzo rešiti ako budete strpljivi. Međutim, odlazak na put sa voljenom osobom, početkom i sredinom avgusta, može biti povod za manje trzavice, zbog vaše sumnjičavosti. U vreme punog Meseca u vašem znaku a mladog Meseca u Lavu, 1. i 16. avgusta, možete ući u romansu sa atraktivnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Stomačne tegobe.


 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Naglašena astrološka kuća posla, svakodnevice i zdravlja, u koju je 23. jula ušlo i Sunce, odgovara februarskim Ribama koje se bave umetničkim zanimanjima, medicinom, alternativnom medicinom, farmacijom, uslužnim delatnostima. U vreme prve i poslednje Mesečeve četvrti, 26. jula i 8. avgusta, preko prijatelja ili rođaka možete ugovoriti dobro plaćen posao, koji ima veze sa ulaganjem novca ili kupoprodajom nekretnina. Posle 3. avgusta nastupa uspešan period za privatnike.

Ljubav Merkur, vladalac vaših emocija, 28. jula ulazi u Devicu i pravi napete aspekte sa Saturnom i Neptunom u vašem znaku, što može otežati komunikaciju sa partnerom. U vreme punog i mladog Meseca, 1. i 16. avgusta, osećanja mogu nadvladati razum, dok će 3. avgusta partner otvoreno pokazati ljubomoru, zbog sumnje da ste bacili oko na nekog drugog. Do 15. avgusta ćete maštati o nekome ko vam je postao prava opsesija.

Zdravlje Povišen nivo šećera u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO SE BEBE SMEJU? Nije uvek razlog to što su srećne, evo šta kaže nauka