NOVO „TREĆE OKO“ OTKRIVA ŠTA JE IZUMEO RUSKI DA VINČI!

novosti online

23. 08. 2022. u 12:53

Na kioscima je novi broj časopisa „Treće oko“ koji, između ostalog, otkriva vantelesna iskustva – kada život stane na 37 sekundi.

НОВО „ТРЕЋЕ ОКО“ ОТКРИВА ШТА ЈЕ ИЗУМЕО РУСКИ ДА ВИНЧИ!

Novosti

Pročitajte i:

*Astrolozi upozoravaju - Uran kreće retrogradno – čuvajte novac! Do 31. avgusta Uran će biti u kvadratu sa Venerom u Lavu i sa Saturnom u Vodoliji, što će stvoriti veliku napetost, koja se pre svega odnosi na finansijske i partnerske odnose.

* Kiborzi će zameniti ljude i prepraviti svet? Budućnost koja je već počela… Poznati britanski ekolog i futurista Džejms Lavlok tvrdi da smo stigli do poslednje faze evolucije, da dolazi vreme kiborga koji će se sami dizajnirati i izgraditi.

* Godine kada su „mali zeleni” nadletali Španiju – okršaj sa svetlosnim bićem! U zemlji flamenka, sunca, koride i fudbala, kako je nazivaju, u drugoj polovini 70-ih godina prošlog veka, zabeležen je niz zanimljivih slučajeva koji su uključivali ne samo viđenje „neidentifikovanih letećih objekata“ nego i njihovih posada. Jedan od najpoznatijih „bliskih susreta treće vrste“, takozvani „Badahoz incident“, završio se vatrenim okršajem sa čudnim bićem satkanim od svetlucavih tačkica.

Novo „Treće oko“ je na kioscima!

Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri