MLADA NE PRIČA MNOGO I ZNA DA KUVA: Oženio se šporetom, razveo posle četiri dana, svi uz smeh pitaju - je l' sporazumno?

Novosti online

05. 10. 2021. u 23:56

DO sada smo čuli za slučajeve da se muškarci žene mačkama, gumenim lutkama, ali za žene koje se udaju za kofere, drvo, a jedan Indonežanin je "da" rekao - kuvalu za pirinač.

МЛАДА НЕ ПРИЧА МНОГО И ЗНА ДА КУВА: Оженио се шпоретом, развео после четири дана, сви уз смех питају - је л споразумно?

Foto: Fejsbuk

Nažalost, ova veza nije dugo trajala...

Svega četiri dana nakon što je šokirao javnost odlukom da se venča za kućni aparat, Koirul Anam je na Fejsbuku objavio i da je "ljubavi došao kraj". Objasnio je da je ova odluka bila "teška", ali da je brak završen.

Prethodno je ovaj momak sa Jave svoju "nevestu" opisao kao "poštenu, tihu, poslušnu, da ne priča mnogo i da zna da kuva". Međutim, sve ove osobine očigledno nisu bile dovoljno da brak opstane.

Njegova objava o razvodu je izazvala pregršt urnebesnih komentara, a korisnici mreža su se bukvalno utrkivali ko će duhovitiju poruku da ostavi.

"Je li bilo sporazumno?", "Ko će plaćati alimentaciju, ti ili ona?", "Kako ćete podeliti imovinu? Red je da i mlada nešto dobije", "Šta je bilo, ne voli seks", komentari su se samo nizali, ali mladoženja povukao sa mreže i nije na njih odgovarao. Verovatno da zaleči slomljeno srce.

Mlada, odnosno kuvalo za pirinač se za sada nije oglašavalo povodom razvoda.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024