SEDNICA SAVETA UNIVERZITETA U BEOGRADU - Master studije pri Rektoratu koštaće od 98.000 do 120.000 dinara

Lj.B.

27. 02. 2024. u 06:30

Savet Univerziteta u Beogradu usvojio je na poslednjoj sednici Izveštaj o finansijskom poslovanju Univerziteta - Rektorata u prošloj godini, koji je podnela prorektorka za finansije prof. dr Zorica Vujić.

СЕДНИЦА САВЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ - Мастер студије при Ректорату коштаће од 98.000 до 120.000 динара

univerzitet u beogradu

Savet je usvojio predlog rektora prof. dr Vladana Đokića, da aktuelni ombudsman prof. dr Mladen Milošević ostane na toj dužnosti do početka nove školske godine, te da potom, usled brojnih obaveza, ne bude reizabran, već da se pristupi izboru novog kandidata. 

Savet je potvrdio razrešenje i imenovanje dva člana Upravnog odbora Univerzitetske biblioteke iz reda zaposlenih u Biblioteci, odluku o razrešenju i imenovanju članova odbora zadužbina i fondacija i više odluka u vezi sa radom Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu za 2023. godinu.

Donošenju odluke o utvrđivanju visine školarine za školsku 2024/2025. godinu za studijske programe koji se izvode na Univerzitetu (pri Rektoratu), prethodilo je obrazloženje nadležnog prorektora za nauku prof. dr Branislava Boričića. Senat je potom usvojio da visina školarine na master akademskim studijama bude 98.000 i 120.000 dinara za državljane Srbije, odnosno 2.000 i 2.500 evra za strane državljane.

Za multidisciplinarne doktorske studije godišnja školarina biće 160.000 dinara za srpske i 4.000 evra za strane državljane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!