UNIVERZITET RASPISAO KONKURS: Nagrade Zadužbine "Đoka Vlajković" za 12 najboljih radova

Lj.B.

09. 11. 2023. u 14:54

Univerzitet u Beogradu raspisao je Konkurs za dodelu dvanaest nagrada Zadužbine Đoke Vlajkovića za najbolje naučne radove mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu.

УНИВЕРЗИТЕТ РАСПИСАО КОНКУРС: Награде Задужбине Ђока Влајковић за 12 најбољих радова

Zgrada Rektorata

Nagrade se dodeljuju mladim naučnicima iz svake od grupacija društveno-humanističkih, medicinskih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka. U slučaju da radovi u nekoj od grupacija ne zadovoljavaju uslove Konkursa, nagrade se prenose drugim grupacijama, i to shodno stepenu konkurentnosti.

Na Konkurs se mogu prijaviti kandidati zaposleni na Univerzitetu u Beogradu, starosti do 40 godina na dan 31. decembra 2023. godine. 

Na Konkurs se može prijaviti jedan naučni rad koji prethodno nije upućivan na konkurse Zadužbine Đoke Vlajkovića. Na Konkurs se može podneti naučni rad evidentiran DOI brojem izdavača sa SCI ili SSCI lista u periodu od 1. januara 2022. godine do 31. decembra 2023. godine, na kome je kandidat odgovorni autor (corresponding author) sa afilijacijom Univerziteta u Beogradu.

Rok za podnošenje prijava je od 18. decembra 2023. godine do 31. januara 2024.

Dokumentacija u štampanoj formi dostavlja se na adresu: Zadužbina Đoke Vlajkovića, Studentski trg br. 1, sa naznakom – Konkurs za Nagradu Zadužbine Đoke Vlajkovića. Dokumentacija u elektronskoj formi dostavlja se kao jedan dokument u PDF formatu na adresu: popovm1@rect.bg.ac.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)