MALI MUZIČARI I UMETNICI: Na Sajmu obrazovanja predstavljene umetničke škole (FOTO)

B.B.

24. 10. 2023. u 16:57

NA Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava danas su se na štandu Ministarstva prosvete predstavile muzičke i umetničke škole, a i aktivnosti ministarstva i partnerskih organizacija za prevenciju i sprečavanje nasilja.

МАЛИ МУЗИЧАРИ И УМЕТНИЦИ: На Сајму образовања представљене уметничке школе (ФОТО)

Foto: Ministarstvo prosvete

Raznovrsnim kulturno-umetničkim programom izvele su muzičke škole „Vladimir Đorđević”, „Petar Konjović, „Stanislav Binički”, „Vatroslav Lisinski”, „Mokranjac” iz Beograda, Baletska škola „Dimitrije Parlić” iz Pančeva i „Lujo Davičo” iz Beograda.

Na štandu Ministarstva svi zainteresovani mogli su da se upoznaju sa platformom „Čuvam te”, kao i sa drugim aktivnosti na polju prevencije i zaštite od nasilja.

Tokom popodneva biće predstavljen projekt „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“, kao radionice interaktivne prirode za učenike i roditelje, onlajn kviz preko aplikacije „Kahut”. Organizovana je i radionica za roditelje „Pričajmo sa roditeljima” u saradnji sa Institutom za mentalno zdravlje i UNICEF-om.

U Konferencijskoj sali predavanje i radionicu održao je i Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Interaktivna radionica na temu „Bezbednost dece na internetu“ organizovana je u saradnji sa UNDP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije