INOVATIVNA TEHNOLOŠKA REŠENJA: Međunarodni skup na Mašinskom fakultetu u Beogradu

B. B.

10. 10. 2023. u 11:45

MAŠINSKI fakultet u Beogradu 11. i 12. oktobra biće domaćin E-Mobiliti foruma u čijem su fokusu inovativna tehnološka rešenja iz oblasti autonomne mobilnosti i pametnih gradova.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОШКА РЕШЕЊА: Међународни скуп на Машинском факултету у Београду

Foto: Mašinski fakultet

Skup organizuju Nacionalna Asocijacija Autonomnih i Električnih Vozila (NAAEV) u saradnji s Mašinskim, Elektrotehničkim i Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija  i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja  i infrastrukture.

Svečano otvaranje  biće održano u sredu, 11. oktobra u Svečanoj sali (211/II) Mašinskog fakulteta, sa početkom u 10 časova.

Tokom dvodnevnog skupa više od dvadeset eminentnih stručnjaka iz Srbije, Evrope, Amerike i Kine na odvojenim sesijama diskutovaće na teme: "Buduća mobilnost", "Mobilnost i energija" i "Održiva logistika". Poseban deo drugog dana foruma posvećen je studentskom takmičenju (Student Innovative Mobility Challenge), kada će biti proglašeni pobednički timovi sa najinovativnijim rešenjima u oblasti urbane mobilnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)