POČELE PROBE "DA KRENEMO ISPOČETKA": U Operi i teatru "Madlenijanum"

V.V.S.

21. 04. 2021. u 17:03

U OPERI i teatru Madlenianum u toku su probe novog dramskog projekta "Da krenemo ispočetka". Komad po drami čuvenog savremenog franscuskog pisca Erika Emanuela Šmita (u prevodu Nikole Bjelića) režira Andrea Ada Lazić. Premijera je najavljena za 10.juni na Velikoj sceni "Madlenijanuma".

ПОЧЕЛЕ ПРОБЕ ДА КРЕНЕМО ИСПОЧЕТКА: У Опери и театру Мадленијанум

Madlenijanum

U drami "Da krenemo ispočetka" jedan čovek, lekar nobelovac, susreće sebe samog iz vremena kad je bio četrdeset godina mlađi. U mešanju i sjedinjavanju dva vremena događa se čitav splet duhovitih, nesvakidašnjih i dirljivih situacija koje je izrodio vanserijski spisateljki talenat Erika Emanuela Šmita.

Dramaturg je Dragana Bošković, scenograf Nikola Nikolić, kostimograf Jelena Stokuća, kompozitor Andrija Pavlović, Ivica Klemenc zadužen je za scenski pokret, Milica Janketić za scenski govor, a Srđan Jovanović za dizajn svetla.

U glumačkoj ekipi su u glavnim ulogama (tumačeći istog junaka) Slavko Štimac i Ljubomir Bulajić, a uz njih i pet dama: Branka Petrić, Tamara Aleksić, Lana Karaklajić, Nađa Jakovljević i Natalija Vlahović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!