RAZUMEM NEZADOVOLJSTVO: Mima Karadžić o seriji "Porodica" - "Oni koji su manje imitirali u seriji su bolji"

Novosti onlajn

02. 04. 2021. u 22:43

GLUMAC Mima Karadžić o seriji "Porodica" kaže da treba da postoji umetnička sloboda te da pojedini akteri predstavljenog događaja ne treba da budu zadovoljni.

РАЗУМЕМ НЕЗАДОВОЉСТВО: Мима Караџић о серији Породица - Они који су мање имитирали у серији су бољи

Foto I. Marinković

- Shvatam i razumem što su pojedini akteri serije nezadovoljni, i ja bih verovatno bio nezadovoljan ko god da ih glumi. Ali smatram da greše što negoduju i misle da treba da se snima istorijski sve od "A do Š". Mora da postoji umetnička sloboda, to ne smeju da zameraju - istakao je Karadžić.

On je objasnio da nije želeo da imitira Pavkovića:

- Oni koji su manje imitirali u seriji su bolji, jer može da ispadne akcenat na parodiji i da li neko liči ili ne liči - rekao je Mima u emisiji "Uranak" i dodao:

- Spremao sam ulogu na osnovu scenarija, a ne na osnovu karakteristika lika. Nism želeo da gledam njegove intervjue ili slično. Ali sam siguran da u toj seriji ima odličnih uloga. Nije lako igrati te ljude jer se o njima mnogo zna i živi su danas, zato ljudi mnogo upoređuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

sMILE

03.04.2021. 06:58

Serija je očajna, snimljena da bi Čedu promovisali kao Đinđićevog naslednika u kontrolisanog lidera srpske gradŽanske opozicije. Posle serije 2 sata na RTS.

električar

03.04.2021. 19:14

Snimanje i prikazivanje ove "serije" je samo još jedna karika u postupku specijalnog rata protiv Srbije, a sa ciljem da se u zemlji stvori još veća i intenzivnija podela u narodu, da se poveća haos ... To neko namerno radi u okviru neke svoje strategije, a bojim se da se Srbiji ustvari sprema neki destruktivni plan. Moramo da budemo oprezni, ukoliko je to uopšte moguče. Ovo može da se okarakteriše kao jedan segment prikrivene izdaje u zemlji, ništa neobično. Pre bi se reklo da je uobičajeno.