"POČELA SAM DA PLAČEM": Mirjana Karanović otkrila koju scenu će najviše pamtiti u seriji "Porodica" (FOTO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 09:37

GLUMICA Mirjana Karanović je gostujući u emisiji "Amidži šou" pričala o svojoj ulozi u seriji "Porodica", gde je glumila Miru Marković. Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je šta će najviše pamtiti i da li je bila neka posebna scena.

ПОЧЕЛА САМ ДА ПЛАЧЕМ: Мирјана Карановић открила коју сцену ће највише памтити у серији Породица (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Trebalo je da odigram tu paniku, taj strah, pre svega za sebe, za Slobu,i, pamtiću to, zato što, kada je kamera krenula, kada sam počeka to da igram, odjednom sam osetila takvu jednu... Ne znam kako bih to rekla... Osetila sam kako se ona osećala u tom trenutku. Mislim, to nije imalo nikakve veze ni sa čim, samo taj užasan osećaj ugroženosti, izgubljenosti... Tako da, moje emocije u tom trenutku su bile.... potpuno su se poklopile - rekla je Mira Karanović i dodala:

- Počela sam da plačem. Kada se kadar završio, ja nisam mogla da dođem k sebi, užasno sam se uznemirila - rekla je glumica.

Mirjana Karanović prokomentarisala i odnos Mire Marković i Slobodana Miloševića.

- To nije ljubav. To je simbioza, kao organska povezanost. Oni su dva tela, ali jedno biće. U suštini. Za nju je on bio možda najveće uporište u njenom životu - rekla je Mirjana Karanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)