"POČELA SAM DA PLAČEM": Mirjana Karanović otkrila koju scenu će najviše pamtiti u seriji "Porodica" (FOTO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 09:37

GLUMICA Mirjana Karanović je gostujući u emisiji "Amidži šou" pričala o svojoj ulozi u seriji "Porodica", gde je glumila Miru Marković. Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je šta će najviše pamtiti i da li je bila neka posebna scena.

ПОЧЕЛА САМ ДА ПЛАЧЕМ: Мирјана Карановић открила коју сцену ће највише памтити у серији Породица (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Trebalo je da odigram tu paniku, taj strah, pre svega za sebe, za Slobu,i, pamtiću to, zato što, kada je kamera krenula, kada sam počeka to da igram, odjednom sam osetila takvu jednu... Ne znam kako bih to rekla... Osetila sam kako se ona osećala u tom trenutku. Mislim, to nije imalo nikakve veze ni sa čim, samo taj užasan osećaj ugroženosti, izgubljenosti... Tako da, moje emocije u tom trenutku su bile.... potpuno su se poklopile - rekla je Mira Karanović i dodala:

- Počela sam da plačem. Kada se kadar završio, ja nisam mogla da dođem k sebi, užasno sam se uznemirila - rekla je glumica.

Mirjana Karanović prokomentarisala i odnos Mire Marković i Slobodana Miloševića.

- To nije ljubav. To je simbioza, kao organska povezanost. Oni su dva tela, ali jedno biće. U suštini. Za nju je on bio možda najveće uporište u njenom životu - rekla je Mirjana Karanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

vuk

31.03.2021. 10:05

Mira jeste pricala tihim i tankim glasom, ali nikada nije odavala utisak uplasene ili neodlucne osobe.Najveci domet ove serije jeste rad sminkerki na docaravanju lika Slobe .

Sundjer

31.03.2021. 12:29

Ono, kad udjes u necije cipele...pa te bole njegovi žuljevi ko tvoji. Budisti veruju da empatija moze da se nauči, a drugi misle da moraju da prodju kroz neko iskustvo da bi bolje umeli da razumeju nekog ko ga je vec prošao. U drugom slucaju ispada da bi svi trebalo da iskuse sve da bi mogli da saosecaju s drugima, a to nije moguće. Zato imamo umetnost, dramu, bajke i sluh za neciju bol pa ne moramo nuzno da odbolujemo sve boli svoje i tudje vec samo da pomislimo kako bi se mi osecali da smo na njihovom mestu i kako da to izbegnemo i sprecimo nepotrebnu bol.