"PLAKAO JE KAO MALO DETE I TRAŽIO RAKIJU": Kako je Legija predstavljen u seriji "Porodica", a kako je tog dana podneo hapšenje Miloševića

Novosti online

30. 03. 2021. u 21:40

SERIJA "Porodica" se bavi poslednjim danima Slobodana Miloševića i njegove porodice u vili u Užičkoj ulici, ali i gomilom najbizarnijih karaktera koji su cvetali u okruženju bračnog para Milošević-Marković.

ПЛАКАО ЈЕ КАО МАЛО ДЕТЕ И ТРАЖИО РАКИЈУ: Како је Легија представљен у серији Породица, а како је тог дана поднео хапшење Милошевића

Foto:Printskrin

Jedan od njih je i Legija, organizator ili direktan izvršilac ubistava premijera Srbije Zorana Đinđića i nekadašnjeg predsednika Predstavništva Srbije Ivana Stambolića, kao i atentata na predsednika SPO Vuka Draškovića.

Legiju smo u večerašnjoj epizodi vidili u više scena, a predstavljen je kao slabić i nesposobni prevrtljivac.

Siniša Vučinić, koji je u vreme radnje "Porodice" bio član JUL-a, jednom prilikom je otkrio kako je Legija u stvarnosti podneo hapšenje Slobodana Miloševića tog 1. aprila 2001. godine.

- Legija je bio tu, plakao je, plakao kao malo dete, tražio je da mu se sipa rakija - rekao je Vučinić svojevremeno za "Prvu TV"

Vučinić tvrdi da je u svojoj glavi imao scenario da ispred vile "Mir" skupi 100.000 ljudi i "onda niko ništa ne bi mogao".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)