"KAKO JE DOBRO ŠTO SE NA SVETU RODILO PRAŠTANJE": Miloš Biković uputio prelepu poruku svojim pratiocima - Spasenje dolazi kad smo zajedno

Novosti onlajn

15. 03. 2021. u 09:34 >> 09:36

MILOŠ Biković, jedan od trenutno najpopularnijih srpskih glumaca, koji karijeru već godinama gradi u Rusiji, a u kojoj je nedavno i dobio državljanstvo, poručio je da je u ovoj nedelji treba praštati.

КАКО ЈЕ ДОБРО ШТО СЕ НА СВЕТУ РОДИЛО ПРАШТАЊЕ: Милош Биковић упутио прелепу поруку својим пратиоцима - Спасење долази кад смо заједно

Foto: Printscreen/Instagram/bikovic

 - Danas je nedelja praštanja. Dan koji prethodi velikom postu. Praštati… kakav revolucionarni postupak. Eto, mi znamo da nema ničeg savršenog. Nema savršenih prijatelja, odnosa, partnera, nema savršenih porodica… I koliko god da se trudimo, da li po svojoj slabosti ili zbog nerazumevanja (samih sebe ili međusobnog) mi povređujemo, obmanjujemo, izneveravamo, izdajemo… I kako je dobro što se na svetu rodilo Praštanje - napisao je Biković na Instagramu.

Na mreži na kojoj najčešćekomunicira sa svojim obožavaocima, Biković je još napisao:

- Praštanje nam daje mogućnost da počnemo sve iz početka. Znajući naše nesavršenosti i učitavajući buduće greške. Svesno se odlučujemo na to da skupimo snagu i oprostimo uvrede, zavist, zlobu, laž… znajući da to najverovatnije nije poslednji put, ali ipak opraštamo i trpimo… samo tim trpljenjem, zaslužujemo da i nama oproste. I ovde i tamo. Eto zašto čovek ne može da spasi svoju dušu sam. Spasenje dolazi samo kad smo zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Ovu objavu, kao i uvek, glumac je napisao i na ruskom jeziku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna